• BIST 100

    10903,91%1,63
  • DOLAR

    42,35% 0,06
  • EURO

    48,96% -0,19
  • GRAM ALTIN

    5615,43% 1,40
  • Ç. ALTIN

    9301,82% 0,93

YEŞİLAY DANIŞMANLIK MERKEZİ, YURT DIŞINDAKİ VATANDAŞLARIMIZA DA HİZMET VERİYOR

YEŞİLAY DANIŞMANLIK MERKEZİ,  YURT DIŞINDAKİ VATANDAŞLARIMIZA DA HİZMET VERİYOR

YEDAM, Bağımlılıklarla Mücadelede Yeni Bir Adım Daha Attı. Türkiye’nin her yerinden ücretsiz ulaşılabilen YEDAM Danışma Hattı, 90 (212) 444 79 75 numaralı danışma hattıylayurt dışına da hizmet vermeye başladı.

YEŞİLAY DANIŞMANLIK MERKEZİ,

YURT DIŞINDAKİ VATANDAŞLARIMIZA DA HİZMET VERİYOR

Yeşilay, Türkiye’nin her şehrinde bulunan 107 adet Yeşilay Danışmanlık Merkezi ile alkol, tütün, madde, kumar ve teknolojibağımlığından kurtulmak isteyenlere ve yakınlarına ücretsiz hizmet sunuyor.

Yeşilay, büyük bir adım atarak bu hizmetini yurt dışına taşıdı. Yurt dışında yaşayan Türklerin bağımlılık sorunlarıyla daha iyi başa çıkabilmelerini sağlayacak olan Yeşilay, Türkçe,ücretsiz ve online psikososyal destek hizmetine ilk etapta Azerbaycan, Almanya ve Avusturya’da başladı.

YEDAM, Bağımlılıklarla Mücadelede Yeni Bir Adım Daha Attı

Türkiye’nin her yerinden ücretsiz ulaşılabilen ve yurt içinde 1 milyon 200 binin üzerinde çağrı alan YEDAM Danışma Hattı, 90 (212) 444 79 75 numaralı danışma hattıylayurt dışına da hizmet vermeye başladı.  Yurt dışında yaşayan, Türkçe konuşan kişilerin, bağımlılık sorunlarıyla mücadele ederken genellikle dil bariyerleri, yerel destek sistemlerine erişim eksiklikleri ve yüksek danışmanlık ücretleri gibi zorluklarla karşılaştığını göz önünde bulundan Yeşilay, bu önemli hizmetini hayata geçirdi.

Alkol, tütün, madde, kumar ve teknoloji bağımlılığı gibi sorunlarla mücadele eden kişiler ve aileler, bu hizmet sayesinde daha etkili ve erişilebilir destek alabilecekler.Yurt dışından destek almak isteyenler, +90 (212) 444 79 75 numaralı danışma hattını arayarak veya mesaj göndererek Yeşilay Danışmanlık Merkezi’ne ulaşabilecekler. Aramalar uzman ekipler tarafından anında yanıtlanacak ve mesajlara en kısa sürede geri dönüş yapılarak online görüşme randevusu kolayca oluşturulabilecek.

Doç. Dr. Mehmet Dinç:“Yurt dışında yaşayan vatandaşlarımıza kültürel farkındalığa sahip uzmanlarımız tarafından destek verilecek.”

Yeşilay Genel Başkanı Doç. Dr. Mehmet Dinç,konuya ilişkin açıklamasında şunları kaydetti: “Yeşilay Danışmanlık Merkezi (YEDAM), hizmet alanını genişleterek yurtdışında yaşayan bireylere de hizmet sunmaya başladı. Hizmetimizi ilk etapta Azerbaycan, Almanya ve Avusturya’daki bağımlılık konusunda zorluk yaşayan kişilere ve yakınlarına sunacağız. Uzman arkadaşlarımız kültürel farkındalık konusunda donanımlı oldukları için, daha rahat ve etkili destek verebilecekler.Bu hizmet, yurt dışında yaşayan kişilerin ve yakınlarının bağımlılık sorunlarıyla daha iyi başa çıkabilmelerini sağlayacak ve dil bariyeri gibi diğer engelleri ortadan kaldıracak. İnsanımızın ve insanlığın geleceği için, dünyanın dört bir yanında hizmet sunmaya devam edeceğiz.”



Kızılay İstanbul Merkez Şube Ana Okulu Açılışlarına Devam Ediyor

Misiad Üsküdar Şube Başkanı Makıroğlu'na STK’lardan Hayırlı Olsun Ziyareti

Başkan Çerkez Ekşioğlu Mahallesi’nde Derindere Ailesine Misafir Oldu

NİŞANTEPE’DE 7 İETT HATTININ KALKIŞ NOKTASI DEĞİŞTİ

ÜMRANİYE BELEDİYESİ’NDEN MÜZİK TERAPİSİYLE GELİŞİME DESTEK

‘’KAZANCIM GAZZE İÇİN” KAMPANYASI TANITIM PROGRAMI ÜMRANİYE’DE GERÇEKLEŞTİRİLDİ

ÜMRANİYE’DE KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ SÜRÜYOR

Hedef Ağız ve Diş Kliniği 3. Şubesi İle Büyümeye Devam Ediyor

Çekmeköy Belediyesi'nden Şehitler İçin Mevlid ve Lokma İkramı

Başkan Çerkez Sultançiftliği Mahallesi’nde Vatandaşlarla Buluştu

Başkan Sarıcaoğlu Küplüce Pazarında Esnaflarla Hasbihal Etti

ÜSKÜDAR MİSİAD'IN YENİ BAŞKANI BURHAN MAKIROĞLU OLDU

ÇEKMEKÖY’DE 8 YENİ AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ İÇİN İLK ADIM ATILDI

AK Parti Ekşioğlu Mahalle Teşkilatı Şehitler İçin Kur'an Okuttu

ÜMRANİYE BELEDİYESİ’NDEN HAYATA DEĞER KATAN DESTEK: ENES’İN AZİM DOLU HİKÂYESİ

ÜMRANİYE’DE ARA TATİL COŞKUSU: ÇOCUKLAR “TENEFFÜS”TE BULUŞUYOR

‘Geleceğe Nefes, Toprağa Umut’ Etkinliğinde Fidanlar Toprakla Buluştu

7 Yaşındaki Poyraz'dan Başkan Çerkez'e Hayal Dünyası Anlatımı

Çekmeköy Kent Konseyi'nden Anlamlı Bir Etkinlik

ÜMRANİYE KİTAP GÜNLERİ İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

ÜMRANİYE BELEDİYESİ’NDEN ÇOCUKLARA ARA TATİL HEDİYESİ