• BIST 100

    10228,40%0,39
  • DOLAR

    39,82% 0,12
  • EURO

    46,79% -0,61
  • GRAM ALTIN

    4262,42% -0,74
  • Ç. ALTIN

    6808,69% -0,22

ÜMRANİYE’DE PARKLARDA BAKIM, ONARIM VE YENİLEME ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

ÜMRANİYE’DE PARKLARDA BAKIM, ONARIM VE YENİLEME ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

Ümraniye Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, ilçenin dört bir yanındaki park ve yeşil alanlarda bakım, onarım ve yenileme çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.

ÜMRANİYE’DE PARKLARDA BAKIM, ONARIM VE YENİLEME ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

Ümraniye Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, ilçenin dört bir yanındaki park ve yeşil alanlarda bakım, onarım ve yenileme çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.

Bu kapsamda öncelikli olarak çocuk oyun alanları ele alınarak mevcut oyun gruplarının yenilenmesi ve kırık, hasarlı ekipmanların tamiri sağlanıyor. Böylece çocukların güvenle oynayabileceği modern ve sağlıklı oyun alanları oluşturuluyor. Aynı zamanda park içerisindeki yürüyüş yolları, banklar ve spor alanlarında da bakım ve onarım çalışmaları yapılarak tüm vatandaşların konforu düşünülüyor.

Yeşil alanların bakımına da büyük önem veren ekipler, mevsimlik peyzaj düzenlemeleri ile parkların estetik görünümünü artırıyor. Ağaç budama, çim biçme, çiçek dikimi gibi düzenli çalışmalarla parklar daha ferah ve doğal bir atmosfere kavuşuyor. Ayrıca, parkların genel temizliği düzenli olarak yapılarak sağlıklı ve hijyenik yaşam alanları sağlanıyor.

Ümraniye’deki parklar, artık sadece çocuklar için değil, her yaştan vatandaşın keyifle vakit geçirebileceği, spor yapabileceği ve sosyal faaliyetlerde bulunabileceği çok fonksiyonlu yaşam alanları haline geliyor.

Ümraniye Belediyesi, vatandaşların yaşam kalitesini artırmak ve ilçeyi daha yeşil ve sağlıklı bir çevreyle buluşturmak için park ve bahçelerdeki çalışmalarını sürdürecek.



YAZ SPOR OKULLARI DOLU DOLU GEÇİYOR

ESENEVLER MAHALLESİ YENİ ASFALTIYLA DAHA KONFORLU

ÜMRANİYE’DE PARKLARDA BAKIM, ONARIM VE YENİLEME ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

ÜMRANİYE’DE OKÇULUK KURSLARIYLA KÜLTÜREL MİRAS YAŞATILIYOR

Ayyıldız Derneği Afrika’da İkram Sofraları Kuruyor

Önceki Dönem İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya ASİAD Heyetinden Ziyaret

RİSKLİ YAPILAR YENİLENİYOR ÜMRANİYE DÖNÜŞÜYOR

YUVAMIZ ÇEKMEKÖY’DE 2025-2026 EĞİTİM YILI İÇİN ÖN KAYITLAR BAŞLADI

SEMANUR YÜKSEL AVRUPA ŞAMPİYONU OLDU

MESUT ÖZİL, TRABZON PARK’TAKİ SPOR TESİSLERİNİ ZİYARET ETTİ

ŞAMPİYONANIN YILDIZLARI ÜMRANİYE’DEN ÇIKTI

ÜMRANİYE BELEDİYESİ GELENEKSEL TÜRK OKÇULUK TAKIMI 7 MADALYA İLE DÖNDÜ

ÜMRANİYE’NİN PARKLARINDA YAZ COŞKUSU: ÇOCUK FESTİVALİ BAŞLADI

ÜMRANİYE BELEDİYESİ’NDEN GAZZE İÇİN ANLAMLI PROGRAM

ORMAN YANGINLARINA BÜYÜK ÇÖZÜM: DOĞAL GAZLI MANGAL UYGULAMASI

MORİTANYA EĞİTİM BAKANI, ÜMRANİYE BİLİM MERKEZİ’Nİ ZİYARET ETTİ

Suriye Bayır Bucak Türkmenlerinde Türkiye Sevinci

Çekmeköy'lü Giresunlular Piknikte Doyasıya Eğlendi

Üsküdar Üniversitesi “2. Al-İ Beyt Sempozyumu” düzenledi

ÜMRANİYE’DE YAZ NEŞESİ: ÇOCUK FESTİVALİ BAŞLIYOR!

BAŞKAN YILDIRIM, ÖĞRENCİLERİN KARNE HEYECANLARINA ORTAK OLDU