• BIST 100

    9311,88%-2,19
  • DOLAR

    38,85% -0,32
  • EURO

    44,87% -0,99
  • GRAM ALTIN

    4344,50% 1,44
  • Ç. ALTIN

    6989,75% 1,74

ÜMRANİYE BELEDİYESİ İLE 280 ÖĞRENCİ ÜNİVERSİTELİ OLDU

ÜMRANİYE BELEDİYESİ İLE 280 ÖĞRENCİ ÜNİVERSİTELİ OLDU

Ümraniye Belediyesi, hazırlık kursunu tamamlayan 317 öğrenciden 280’ini YKS’de; köklü üniversitelerin Hukuk, Mühendislik, Öğretmenlik ve Veterinerlik gibi alanlarına yerleştirmeyi başardı.

ÜMRANİYE BELEDİYESİ İLE 280 ÖĞRENCİ ÜNİVERSİTELİ OLDU

Ümraniye Belediyesi, hazırlık kursunu tamamlayan 317 öğrenciden 280’ini YKS’de; köklü üniversitelerin Hukuk, Mühendislik, Öğretmenlik ve Veterinerlik gibi alanlarına yerleştirmeyi başardı.

Ümraniye Belediyesi Cemil Meriç Gençlik Kültür ve Eğitim Merkezi’ndeki Hazırlık Kursu, 2024’te de gençlere hedefledikleri üniversite ve bölümleri kazandırdı. Bu yıl YKS’ye belediyenin kursu ile hazırlanan 317 öğrenciden 280’ini aralarında Yıldız Teknik, Marmara, İstanbul, Bursa Uludağ, Kocaeli ve Sakarya Üniversitesi gibi köklü üniversitelerin de bulunduğu eğitim kurumlarının Mühendislik, Hukuk, Veterinerlik, Öğretmenlik, Hemşirelik ve İlahiyat gibi alanlarına yerleşmeyi başardı. 

“Hepinizi yürekten tebrik ediyorum”

Başkan İsmet Yıldırım konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Üniversiteye yerleşen öğrencilerimizle gurur duyuyoruz. Ümraniye Belediyesi olarak, gençlerimizin daha kaliteli bir ortamda ders çalışabilmesi için ilçemize modern kütüphaneler kazandırıyoruz. Hazırlık kurslarında da gençlerimizin hayallerine ulaşabilmesi için elimizden gelen tüm desteği verdik, vermeye de devam edeceğiz. Ümraniye’mizden, ülkemizin en seçkin yükseköğretim kurumlarına öğrencilerimizin başarıyla yerleşmesi bizleri çok mutlu ediyor. Azimle ve özveriyle çalışarak hayallerine kavuşan tüm öğrencilerimizi yürekten tebrik ediyor, yollarının ve bahtlarının açık olmasını diliyorum. Başarılarınız daim olsun” şeklinde konuştu.



AK Parti Çekmeköy İlçe Başkanlığından Anlamlı Babalar Günü Kutlaması

Asker Ressamdam Resim Sergisi

Çeksiad'da Görev Değişimi

ÜMRANİYE’DE ORGANİK ATIKLAR KOMPOST GÜBREYE DÖNÜŞÜYOR

ÜMRANİYE’NİN SIFIR ATIK BAŞARISI: ÇEVREYE VE GELECEĞE YATIRIM

ÖĞRENCİLERİN HEYECANLA BEKLEDİĞİ YAZ OKULU KAYITLARI BAŞLADI

ZABITA EKİPLERİNDEN PAZAR YERLERİNE SIKI DENETİM

GÜVENLİ YARINLAR SİZİN ELİNİZDE

Başkan Çetinkaya'dan Esnaf Ziyaretlerine Devam

Ümraniyeli AK Kadınlardan Piknik Programı

Başkan Çetinkaya'dan Muammer Varlı'ya Ziyaret

Çekmeköy'de ‘Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum’ Şenliği

YENİ ULAŞIM PROJESİ İLE DAHA GÜVENLİ VE YEŞİL BİR ÜMRANİYE

ÜMRANİYE’DE KURBAN TEMİZLİĞİ VE DEZENFEKSİYON ÇALIŞMALARI BAŞLADI

ÜMRANİYE’DE BAYRAMLAŞMA TÖRENİ

Çekmeköy Giresunlular Derneği’nden Bayramlaşma Programı

BÜYÜK DURUCAN PİKNİĞİNDE EĞLENCEYE DOYULDU

Seyit Dalgıç'tan Üted'e Bayramlaşma Ziyareti

Mesudiye Güvenli Köyü Pikniğinde Dostlar Buluştu

Ayyıldız Derneği Yurt Dışında Olduğu Gibi Yurt İçinde de Yardımları Unutmadı

Üsküdar AK Parti'de Bayramlaşma Heyecanı