• BIST 100

    11165,85%-0,15
  • DOLAR

    41,30% 0,06
  • EURO

    48,82% 0,17
  • GRAM ALTIN

    4858,60% 0,04
  • Ç. ALTIN

    7995,93% 0,00

TOGG’LA SINAVA GİTTİ, İLK 30 BİNE GİRİP %100 BURS KAZANDI

TOGG’LA SINAVA GİTTİ, İLK 30 BİNE GİRİP %100 BURS KAZANDI

Başkan Çerkez'in,şehit ve gazi ailelerinin kullanımına sunduğu TOGG'la üniversite sınavına giden Çekmeköylü şehidin evladı Umut Aslan,sınavda ilk 30 bine girdi.Bilgisayar Mühendisliğini kazanan Umut,%100 bursla eğitim görecek.

TOGG’LA SINAVA GİTTİ, İLK 30 BİNE GİRİP %100 BURS KAZANDI

Çekmeköy Belediye Başkanı Orhan Çerkez’in,şehit ve gazi yakını ailelerinin kullanımına sunduğu TOGG ‘la üniversite sınavının gerçekleşeceği okuluna giden Çekmeköylü şehidin evladı Umut Aslan, sınavda ilk 30 bine girdi. Bilgisayar Mühendisliğini kazanan Umut, %100 bursla eğitim görecek.

Çekmeköy Belediye Başkanı Orhan Çerkez’in 31 Mart Yerel Seçimlerinden hemen sonra hayata geçirdiği proje ile belediye envanterinde bulunan yerli üretim TOGG, şehit ve gazi yakını ailelerin özel günlerinde ulaşım hizmetlerinde kullanılmak üzere tahsis edilmişti. Bu hizmetten faydalanan şehit yakınlarından biri olan Umut Aslan gireceği üniversite sınavı öncesinde Başkan Çerkez’e ulaşarak, sınavın iki oturumuna ulaşım için talepte bulunmuştu. Talep üzerine Umut’u sınava gireceği okula götüren Çekmeköy Belediyesi ekipleri, üniversite yerleştirme sonuçlarının ardından Umut’un sevincine de ortak oldular. Sınavda ilk 30 bine giren Umut, Sabancı Üniversitesi’nde Bilgisayar Mühendisliği bölümünü yüzde yüz burslu olarak kazandı.

Belediye binasında Umut’u ve annesi Zeynep Aslan’ı ağırlayan Başkan Çerkez; “ Bizim yaptığımız küçük bir şey. Sen bizim yaptığımızdan daha büyük bir iş başardın. Çok güzel bir okul ve bölüm kazandın. Çok sevindi,  mutlu olduk. Bundan sonraki süreçte de bir sıkıntın, isteğin arzun olursa her zaman buradayız yanındayız. Mühim olan senin daha büyük başarılara imza atman, ülkemize milletimize hizmet etmen. Bu durum bizim geleceğe umutla bakabilmemizi sağlıyor,” dedi.

Anne Zeynep Aslan; “ Umut sınav öncesi stresliydi. Sağ olun böyle bir imkan sağladığınız için. Umut sayenizde rahat bir şekilde sınavına girdi çıktı. Desteğiniz için ziyaret edip teşekkür etmek istedik,” dedi.

Çok mutlu olduğunu ifade eden Umut; “ Sınava gireceğim yer evime uzak bir yer çıktı. Belediye Başkanımız Orhan Çerkez’den sosyal medya aracılığı ile destek rica ettim. Kendisi bizi kırmadı. Sınava milli aracımız TOGG’la gidip gelme imkanı bulduk. Geç kalma gibi bir stresim kalmadı. Yolda da stresim azaldı. Sınav sonucunda Sabancı Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği bölümüne yerleştim. Bundan sonra vatanıma milletime hizmet etmek için daha çok gayretle çalışacağım. Teşekkür ediyorum,” dedi.



ÜMRANİYE BELEDİYESİ’NDEN GELECEK NESİLLERE SIFIR ATIK BİLİNCİ!

ÜMRANİYE BELEDİYESİ’NDEN GENÇLERE EĞİTİM DESTEĞİ

ÇEKMEKÖY’DE ÜCRETSİZ Wİ-Fİ DÖNEMİ BAŞLADI

OKULLARA TEMİZLİK MALZEMESİ DESTEĞİ

2. SOSYAL MARKET MERKEZ MAHALLESİ’NDE AÇILDI

ÜMRANİYE BELEDİYESİ’NDEN YENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINA GÜVENLİ BAŞLANGIÇ

ÜMRANİYE’DE 21 PARKTA DÜZENLENEN ÇOCUK FESTİVALİNE 44.500 KİŞİ KATILDI

ÜMRANİYE’DE ULAŞIMI KOLAYLAŞTIRAN ÇALIŞMALAR ARALIKSIZ SÜRÜYOR

ÜMRANİYE BELEDİYESİ ÜNİVERSİTE HAZIRLIK KURSLARI YENİ DÖNEME BAŞLADI

RİZE KALKANDERE'DE MİLLETVEKİLİNDEN TALEPTE BULUNAN MÜDÜRE TAYİN ŞOKU

Çekmeköy KAISİAD’ın Ziyaret Trafiği Devam Ediyor

ÇEKMEKÖY KAISİAD’DAN PROTOKOL ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR

ÇEKMEKÖYLÜ GİRESUNLULAR ŞEHİTLİĞİ ANMA PROGRAMINA KATILDI

ÜTED'den İyilik İyidir Kampanyası

ÜMRANİYE KUMAŞÇILAR ÇARŞISI: PERAKENDE KUMAŞTAKİ GÜÇLÜ ADRES

ÜMRANİYE BELEDİYESİ’NDEN OKULLARA YENİ DÖNEM ÖNCESİ BAKIM VE ONARIM DESTEĞİ

ÜMRANİYE’DE ASFALT YENİLEME ÇALIŞMALARI HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR

ŞEHİT MÜHENDİS ZAHİDE GÜÇLÜ EKİCİ BİLİM MERKEZİ’NDEN İLK ROKET DENEMESİ

Ümraniye AK Parti'den Esnafa Bayrak Hediyesi Devam Ediyor

ASİAD'DAN ZİYARET ZİNCİRİ

Çekmeköylü Muhtarlardan Fatih Sırmacı'ya Hayırlı Olsun Ziyareti