• BIST 100

    11007,37%0,81
  • DOLAR

    42,50% 0,00
  • EURO

    49,53% -0,11
  • GRAM ALTIN

    5813,59% 1,07
  • Ç. ALTIN

    9322,75% 0,27

SON 2 YILDA 101 KADIN KENDİ İŞİNİ KURDU

SON 2 YILDA 101 KADIN KENDİ İŞİNİ KURDU

Ümraniye Belediyesi, kadınların el emeği ürünlerini sergileme ve satışa sunma fırsatı bulduğu Ümraniye Kadın Eli Pazarı (ÜKEP) ile büyük bir sosyal sorumluluk projesine imza attı.

SON 2 YILDA 101 KADIN KENDİ İŞİNİ KURDU

Ümraniye Belediyesi, kadınların el emeği ürünlerini sergileme ve satışa sunma fırsatı bulduğu Ümraniye Kadın Eli Pazarı (ÜKEP) ile büyük bir sosyal sorumluluk projesine imza attı. Gıdadan tekstile yüzlerce ürünün yer aldığı pazarda kadınlar, sanat ve emeği buluşturuyor.

Yamanevler Kapalı Pazar Alanı'nda kurulan stant, her hafta Çarşamba ve Cumartesi günleri ziyaretçilere kapılarını açarak, kadınların yaratıcılığını ve becerilerini gözler önüne seriyor. Stantlarda, el yapımı takılar, aksesuarlar, ev dekorasyon ürünleri ve daha birçok özel ürün, büyük bir özenle hazırlanıp satışa sunuluyor. Bunun yanı sıra, sebze-meyve ve tekstil ürünleri de pazarda yer alarak ziyaretçilere geniş bir ürün yelpazesi sunuyor. Kadınların ekonomik bağımsızlığını desteklemeyi amaçlayan bu pazar, aynı zamanda dayanışma ve toplumsal birliktelik duygusunu güçlendiriyor. Ümraniye Kadın Eli Pazarı (ÜKEP) çalışmasında bulunan 60 tezgâhta, 114 kadın ürünlerini satma imkânı buldu. Ayrıca son iki yılda meslek ve sanat eğitimleri sayesinde kendi işini kuran, sosyal medyada satış yapan ve işe giren 101 kadın bulunuyor.

Her Köşede Başka Bir Hikâye Var

Kadın Eli Pazarı, sadece alışveriş yapmak için değil, aynı zamanda keyifli vakit geçirmek ve farklı el sanatlarını keşfetmek isteyen herkesi bekliyor.

Ümraniye'nin dört bir yanından gelen ziyaretçiler, bu pazarda hem kaliteli ürünler bulabiliyor, hem de kadınların emeğine katkı sağlayabiliyor.

”Bu pazar, kadınlarımızın ekonomik hayata katılmaları için önemli bir adım”

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Kadın Eli Pazarı'nın önemine değinerek, "Bu pazar, kadınlarımızın emeklerini değerlendirmeleri ve ekonomik hayata katılmaları için önemli bir adım. Kadınlarımızın üretkenliğini desteklemek ve onlara yeni fırsatlar sunmak bizim için büyük bir mutluluk" dedi.



Çekmeköy DEVA'dan Kadın Muhtarları Ziyaret

Başkan Çetinkaya Armağanevler Semt Pazarını Ziyaret Etti

Esat Kalay Ataşehir'de Sağlık Kuruluşlarını Ziyaret Etti

Favori Döner'den 5 Saniye Oyunu'na Büyük İlgi

Üsküdar AK Parti'den 3 Aralık Mesaisi

İşitme Engelliler Spor Kulübü'nden Anlamlı 3 Aralık

ÇEKMEKÖY’DE ENGELLERİ AŞAN DAYANIŞMA GECESİ

Çekmeköy AK Parti 3 Aralık Engelliler Günü'nde Sahadaydı

Ömer Akkuş'dan ‘Bir Delinin Delisiyim’ Şarkısı Dijital Platformlar Yayında

Başkan Silahyürekliden'den Ümraniye Esnaf Kefalet Kooperatifine Ziyaret

İKON CAFE BASIN MENSUPLARINI AĞIRLADI

ÜMRANİYE BELEDİYESİ, EBRU KURSUYLA GELENEKSEL SANATLARI YAŞATMAYA DEVAM EDİYOR

6. ÜMRANİYE KİTAP FUARI 140 BİN ZİYARETÇİNİN KATILIMIYLA TAMAMLANDI

SOHBET, MÜZİK VE BOLCA EĞLENCE: MOTİVASYON BULUŞMALARI

IHLAMUR KAFE, TRABZONPARK MİLLET BAHÇESİ’NDE HİZMETE AÇILDI

ÜMRANİYE BELEDİYESİ ZABITA EKİPLERİNDEN TEPEÜSTÜ’NDE GENEL DENETİM

Başkan Sarıcaoğlu ve Kalay'dan Kemal Akar'a Ziyaret

Başkan Salim Çetinkaya'dan Pazar Ziyaretleri Devam Ediyor

Çekmeköy Kars Ardahan Iğdır Dernek Başkanı Karakaya Başkan Sırmacı'yı Ziyaret Etti

Misiad Üsküdar Şube Başkanı Makıroğlu'na Hayırlı Olsun Ziyaretleri Sürüyor

ÇEKMEKÖYLÜ GİRESUNLULAR'DAN BAŞKAN FATİH SIRMACI’YA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ