• BIST 100

    17132,20%0,11
  • DOLAR

    43,72% 0,19
  • EURO

    51,92% -0,02
  • GRAM ALTIN

    7075,01% 2,56
  • Ç. ALTIN

    11673,05% -0,41

SON 2 YILDA 101 KADIN KENDİ İŞİNİ KURDU

SON 2 YILDA 101 KADIN KENDİ İŞİNİ KURDU

Ümraniye Belediyesi, kadınların el emeği ürünlerini sergileme ve satışa sunma fırsatı bulduğu Ümraniye Kadın Eli Pazarı (ÜKEP) ile büyük bir sosyal sorumluluk projesine imza attı.

SON 2 YILDA 101 KADIN KENDİ İŞİNİ KURDU

Ümraniye Belediyesi, kadınların el emeği ürünlerini sergileme ve satışa sunma fırsatı bulduğu Ümraniye Kadın Eli Pazarı (ÜKEP) ile büyük bir sosyal sorumluluk projesine imza attı. Gıdadan tekstile yüzlerce ürünün yer aldığı pazarda kadınlar, sanat ve emeği buluşturuyor.

Yamanevler Kapalı Pazar Alanı'nda kurulan stant, her hafta Çarşamba ve Cumartesi günleri ziyaretçilere kapılarını açarak, kadınların yaratıcılığını ve becerilerini gözler önüne seriyor. Stantlarda, el yapımı takılar, aksesuarlar, ev dekorasyon ürünleri ve daha birçok özel ürün, büyük bir özenle hazırlanıp satışa sunuluyor. Bunun yanı sıra, sebze-meyve ve tekstil ürünleri de pazarda yer alarak ziyaretçilere geniş bir ürün yelpazesi sunuyor. Kadınların ekonomik bağımsızlığını desteklemeyi amaçlayan bu pazar, aynı zamanda dayanışma ve toplumsal birliktelik duygusunu güçlendiriyor. Ümraniye Kadın Eli Pazarı (ÜKEP) çalışmasında bulunan 60 tezgâhta, 114 kadın ürünlerini satma imkânı buldu. Ayrıca son iki yılda meslek ve sanat eğitimleri sayesinde kendi işini kuran, sosyal medyada satış yapan ve işe giren 101 kadın bulunuyor.

Her Köşede Başka Bir Hikâye Var

Kadın Eli Pazarı, sadece alışveriş yapmak için değil, aynı zamanda keyifli vakit geçirmek ve farklı el sanatlarını keşfetmek isteyen herkesi bekliyor.

Ümraniye'nin dört bir yanından gelen ziyaretçiler, bu pazarda hem kaliteli ürünler bulabiliyor, hem de kadınların emeğine katkı sağlayabiliyor.

”Bu pazar, kadınlarımızın ekonomik hayata katılmaları için önemli bir adım”

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Kadın Eli Pazarı'nın önemine değinerek, "Bu pazar, kadınlarımızın emeklerini değerlendirmeleri ve ekonomik hayata katılmaları için önemli bir adım. Kadınlarımızın üretkenliğini desteklemek ve onlara yeni fırsatlar sunmak bizim için büyük bir mutluluk" dedi.



AK PARTİ İSTANBUL TEŞKİLATI MAHALLE BAŞKANLARINI KAMPA ALDI

Çekmeköy Belediyesi'nden Camilerde Ramazan Temizliği

ORDER'DE CEMAL GENÇ GÜVEN TAZELEDİ

AK Parti Çekmeköy İlçe Başkanlığı'ndan STK'lar İle Manevi Buluşma

HANİFE TÜRKOĞLU: ÇEKMEKÖY’DE GİRESUNLULAR BİRLİK VE DAYANIŞMA İLE GÜÇLENİYOR

GİHSAD ÜYELERİ DAYANIŞMA VE İŞTİŞARE İÇİN TOPLANDI

Çekmeköy'de Çedes Toplantısı

Çekmeköy Müftülüğü'nden Afet Eğitimi

Saadet Partisi Ümraniye İlçe Başkanlığı'ndan Örnek Çalıştay

GÜLŞAH DURBAY’IN ADINI YAŞATACAK ÇOCUK GÜNDÜZ BAKIMEVİ AÇILDI

Çekmeköy Trabzonlular Saadet Partisini Ağırladı

DMM Temizlik Hizmet ve Çalışmaları Hakkında Bilgilendirme Yaptı

HEKİMBAŞI MAHALLESİ KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJESİ’NDE SON AŞAMAYA GELİNDİ

ÜMRANİYE’DE TONLARCA HAMSİ DAĞITILDI

Ormancı, Hayırseverlerin Yardımlarını İhtiyaç Sahiplerine İletiyor

6 ŞUBAT DEPREMİ ÜÇÜNCÜ YIL DÖNÜMÜNDE SERGİ VE PROGRAMLA ANILDI

ÇEKMEKÖY’DE KENTSEL DÖNÜŞÜM TOPLANTILARI DEVAM EDİYOR

Türk Kızılay İstanbul Merkez Şubesi Ödüle Doymuyor

Çekmeköy'de Rekor Kan Bağışı

AK Parti Çekmeköy 6 Şubat Şehitlerini Unutmadı

Maksut Yıldırım Van Derneği Programına Katıldı