Tarih: 30.03.2024 13:26

Prof. Muşmal'dan Muhteşem Miting

Facebook Twitter Linked-in

Prof. Muşmal'dan Muhteşem Miting

31 Mart yerel seçimlerinin propaganda son günü Beyşehir çarşı meydanında muhteşem ve heyecanlı bir kalabalığın olduğu mitingte hitap eden Yeniden Refah Partisi Beyşehir belediye başkan adayı Prof. Dr. Hüseyin Muşmal, “size teşekkür ediyorum. Bizi bağrınıza bastınız. İnşallah bu şehri beraber yöneteceğiz. Ben diyenler değil biz diyenler yönetecek. Bu şehri kimse öksüz ve yetim bırakamaz. Hiç kimse halka rağmen plan kuramaz. İşte meydan işte siz. Meydan konuşuyor. Biz belediyeyi şirket mantığı ile değil hizmet mantığı ile yöneteceğiz. Artık bizimle beraber sorunlar kökünden çözülecektir” dedi.

Mevcut yönetimi de eleştiren Muşmal, “ne kadar yalan söylerlerse söylesinler ne kadar iftira atarlarsa atsınlar. Herşey ortada ve bu millet size sandıkta cevabını verecektir” diyerek, “vaatlerini yerine getirmeyenler. Hani nerede otopark? Hani nerede kapalı pazar? Beş senedir neredeydiniz? Sizi gidi yalancılar. Bu millet sizi biliyor ve Pazar günü size hesabı sandıkta verecektir” dedi.

Projeleri hakkında da bilgiler veren Muşmal'a miting alanındaki coşkulu kalabalık ‘başkan Muşmal’ tezahüratları ile karşılık verdi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —