• BIST 100

    17896,10%0,07
  • DOLAR

    46,62% 0,12
  • EURO

    53,16% 0,18
  • GRAM ALTIN

    6117,66% 1,48
  • Ç. ALTIN

    9817,61% 1,65

OKULLAR YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM DÖNEMİNE HAZIRLANIYOR

OKULLAR YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM DÖNEMİNE HAZIRLANIYOR

Çekmeköy Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile koordineli şekilde gerçekleştirdiği çalışmalar kapsamında ilçedeki okulların ihtiyaçlarına yönelik bakım-onarım çalışmalarına devam ediyor.

OKULLAR YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM DÖNEMİNE HAZIRLANIYOR

Çekmeköy Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile koordineli şekilde gerçekleştirdiği çalışmalar kapsamında ilçedeki okulların ihtiyaçlarına yönelik bakım-onarım çalışmalarına devam ediyor.

Çekmeköy Belediye Başkanı Orhan Çerkez, ilçede eğitim konusunda eksiklerin giderilmesi konusunda İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile koordineli şekilde gerçekleşen çalışmaları yerinde inceledi. Vatan Ortaokulu, Hüseyin Avni Sipahi Ortaokulu ve Çamlık Ortaokulu’nda boya çalışmalarını sürdüren ekipler ayrıca Vatan Ortaokulu’nda da dış cephe boyası ve Atatürk büstünün yenilenmesi çalışmalarınada devam ediyor.

SAĞLIKLI ORTAMDA EĞİTİM İÇİN ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Okulları ziyaretinde eğitim konusunda ilçede yapılması gereken çalışmaları da değerlendiren Başkan Çerkez, “Kıymetli komşularım, yeni eğitim öğretim dönemi başlıyor. Bu dönem başlamadan yaklaşık 1 ay öncesinde; okulların boya-badana, bakım ve onarım çalışmalarını başlattık. Okullar başladığında çocuklarımız, gençlerimiz fiziki ortamı daha düzgün daha sağlıklı ortamlarda eğitim görebilsinler diye aynı hızda çalışmalarımıza devam ediyoruz“ dedi.

SINIF MEVCUTLARI KALABLIK, BU DURUM ÜZÜCÜ

Yerel seçin öncesinde sokaklarda gelen şikayetler, seçim sonrasında da sosyal medyadan ve halk ziyaretlerimizde gelen şikayetler aynı: sınıflar kalabalık, okullar yetersiz diyen Başkan Çerkez, “Çekmeköy’de durum üzücü. İlçemizde 40 ile 70 öğrencili sınıflar mevcut. Adrese dayalı kayıt sisteminden dolayı bazı okullarda sayılar maalesef çok fazla. Devlet okullarımızın sayısı Çekmeköy’ümüz de çok az. Velilerimizde öğrencilerimizde bu durumdan rahatsız. Biz her zaman elimizden gelen katkıyı sunmaya hazırız. Elimizi taşın altına koymaya niyetliyiz. Sayın Milli Eğitim Bakanımız ve yetkililer yeter ki bizle iş birliği yapsınlar. Sayın kaymakamımız, valimizden iş birliği bekliyoruz. Belediye olarak tüm hizmetlerde elimizden geleni yapmak için buradayız. Mühim olan çocuklarımızın geleceği ve onları geleceğe hazırlamamız“ dedi.



Sancaktepeli Bir Vatandaştan Özür Mesajı

Ekşi ve Karaçöl'den Ömerli Koçullu ve Hüseyinli Mesaisi

ÇEKMEKÖY AK PARTİ PİKNİK PROGRAMI DÜZENLİYOR

ÜMRANİYE’DE YENİ BİR NEFES: ANADOLU MİLLET BAHÇESİ

Başkan Nazif Kartal'dan Teşekkür Mesajı

Alemdağ Mahallesi’nde 40 Yıllık Tapu Sorunu Çözüldü

Ayyıldız Derneği'nden Şavaşın Gölgesindeki Çoçuklar İçin Yardım Kampanyası

Başkan Nezih Mert'ten Hukuk Mücadelesi İle İlgili Açıklama

Sabri Şenel Maden Politikaları İçin Yeni Bir Açıklama Yaptı

Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcısı Fevzi Varlı Vatandaşlarla Sohbet Etti

Çekmeköy Rizeliler Derneği'nden AK Parti Çekmeköy İlçe Başkanlığı'na Ziyaret

ÇEKMEKÖY'DE ŞİDDETE VE KÖTÜ MUAMELEYE SIFIR TOLERANS TOPLANTISI

Çekmeköy Saadet Partisi'nden ‘Güçlü Şehir’ Çalıştayı

Çekmeköy Ordulular Derneği'nin Kan Bağış Kampanyasına Yoğun İlgi

Ümraniye Saadet Partisi Halk Buluşmalarını Sürdürüyor

Başkan Sırmacı'dan Kan Bağışı Kampanyasına Destek

Ayyıldız Derneği'nden Babalar Günü'ne Özel Anlamlı Kampanya

Çekmeköy Tabiat Okulu'nda Hasat Zamanı

Kaymakam Çelik Şehit Babaları İle Buluştu

ÇEKMEKÖY ORDULULAR DERNEĞİ'NDEN ‘BİR KAN, BİR CAN’ KAN BAĞIŞI KAMPANYASI

Çekmeköy'de Öğrenci Meclisi Toplandı