• BIST 100

    11073,27%0,94
  • DOLAR

    42,11% 0,06
  • EURO

    48,73% 0,72
  • GRAM ALTIN

    5400,89% 0,18
  • Ç. ALTIN

    8953,99% 1,15

MİNİK YÜREKLERDEN BÜYÜK DAYANIŞMA

MİNİK YÜREKLERDEN BÜYÜK DAYANIŞMA

Çekmeköy Belediyesi Çocuk Gündüz Bakımevlerinde eğitim gören minik çocuklar, 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası’nda anlamlı bir etkinliğe imza attı.

MİNİK YÜREKLERDEN BÜYÜK DAYANIŞMA

 

Çekmeköy Belediyesi Çocuk Gündüz Bakımevlerinde eğitim gören minik çocuklar, 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası’nda anlamlı bir etkinliğe imza attı. Çekmeköy Belediye Başkanı Orhan Çerkez, “ Çekmeköy’de iyilik, minik kalplerden büyüyerek yayılıyor” dedi.

 

Çekmeköy Belediyesi’ne bağlı çocuk gündüz bakımevlerinde eğitim gören minikler, 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası dolayısıyla anlamlı bir etkinliğe imza attı. Lösemi tedavisi gören yaşıtlarına destek olmak isteyen öğrenciler, “Bir Umut da Sen Ol” mesajıyla gökyüzüne balonlar bıraktı, umut ve sevgi dolu resimler çizdi.

Miniklerin kendi elleriyle hazırladığı rengârenk resimlerde dayanışma, sevgi ve iyileşme temaları öne çıktı. Çocuklar, çizdikleri resimlerin önünde hep bir ağızdan “Bir umutta sen ol!” diyerek lösemili arkadaşlarına moral gönderdi.

Bu duygu dolu etkinlikte gökyüzüne bırakılan her balon, Çekmeköy’deki minik kalplerin lösemili çocuklara gönderdiği bir umut simgesi oldu. Çekmeköy Belediyesi’nin düzenlediği bu anlamlı etkinlik, dayanışma ve iyiliğin yaş sınırı olmadığını bir kez daha gösterdi.

Lösemili destek olmak için buradayız, onları çok seviyoruz, her zaman yanlarındayız, onlara destek olmak için buradayız ve hepsini çok seviyoruz diye mesajlar veren kreş öğrencileri duygusal anlar oluşturdu.

Çekmeköy Belediye Başkanı Orhan Çerkez, etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Çocuklarımızın yüreklerinden yükselen bu sevgi ve dayanışma mesajı hepimize umut veriyor. Lösemili evlatlarımızın tedavi süreçlerinde moral ve motivasyonun ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. Minik öğrencilerimizin bu anlamlı davranışı, paylaşmanın ve iyiliğin ne kadar küçük yaşlarda başlayabileceğini en güzel şekilde gösterdi. Çekmeköy’de iyilik, minik kalplerden büyüyerek yayılıyor” dedi.



MİNİK YÜREKLERDEN BÜYÜK DAYANIŞMA

21. GELENEKSEL RESİM YARIŞMASI’NDA ÖDÜL ALAN ESERLER SANATSEVERLERLE BULUŞTU

DİL VE KONUŞMA TERAPİSİ DESTEĞİYLE HER ÇOCUK KENDİ SESİNİ BULUYOR

AVRUPA’DA ZİRVEYE ADIM: ÜMRANİYE JUDODA KUPAYI KALDIRDI

Çekmeköy AK Parti'den Yaşlılara Şefkat ve Hürmet

Başkan Çerkez Yapımı Devam Camii İnşaatını İnceledi

MESAM YENİDEN REKOR BİR OYLA RECEP ERGÜL DEDİ

Üsküdar AK Parti'den Kan Bağış Kampanyası

ÜMRANİYE’DE ÖZEL GEREKSİNİMLİ ÇOCUKLAR İÇİN EBEVEYNLİK REHBERİ SEMİNERLERİ BAŞLIYOR

ÜMRANİYE’DE HER GÜN BİNLERCE KİŞİYE SICAK ÇORBA İKRAMI

ÜMRANİYE’DE PARKLAR VE OYUN ALANLARI DÜZENLİ OLARAK YENİLENİYOR

Çekmeköy AK Parti'den Kan Bağışı Kampanyası

Kızılay İstanbul Merkez Şubesi'nden Anaokulu Açılışı

ATIK MALZEMELER MAGNETLERE DÖNÜŞTÜ

ÜMRANİYE’DE KADINLARIN TASARIM YOLCULUĞU BAŞLIYOR: MODA VE STİL OKULU AÇILDI

ÇEKMEKÖY’DE CUMHURİYET BAYRAMI COŞKUSU

CUMHURİYET’İN 102. YILI ÜMRANİYE’DE COŞKUYLA KUTLANDI

Cemil Özdemir'den Başkan Çerkez'e Anlamlı Hediye

CUMHURİYET’İN 102. YILINA KOŞTULAR

Çekmeköy İYİ Parti Doğu Türkistan Zulmüne Dikkat Çekti

Saadet Partisi'nden ‘Gezici Soykırım Müzesi’ Etkinliği