• BIST 100

    15675,15%1,00
  • DOLAR

    43,25% 0,00
  • EURO

    50,90% 0,00
  • GRAM ALTIN

    6845,74% 0,13
  • Ç. ALTIN

    10946,16% 0,00

Kızılay Gönüllülerinin Ayakkabılara Bıraktığı Hediyeler Çocukların Yüzünü Güldürdü

Kızılay Gönüllülerinin Ayakkabılara Bıraktığı Hediyeler Çocukların Yüzünü Güldürdü

Türk Kızılay gönüllüleri, çocuklar için hazırladıkları hediye paketlerini camideki ayakkabıların içine bıraktı. Namaz çıkışı ayakkabılarında sürpriz hediyeler bulan çocuklar, sevinç ve şaşkınlığı bir arada yaşadı.

Kızılay Gönüllülerinin Ayakkabılara Bıraktığı Hediyeler Çocukların Yüzünü Güldürdü

Türk Kızılay gönüllüleri, çocuklar için hazırladıkları hediye paketlerini camideki ayakkabıların içine bıraktı. Namaz çıkışı ayakkabılarında sürpriz hediyeler bulan çocuklar, sevinç ve şaşkınlığı bir arada yaşadı.

Türk Kızılay Zonguldak İl Merkezi gönüllüleri, Medine Yeşil Camii’nde çocuklara yönelik anlamlı bir sürpriz gerçekleştirdi. Gönüllüler tarafından hazırlanan hediye paketleri, camide bulunan çocukların ayakkabılarının içine yerleştirildi. Sürpriz hediyelerle karşılaşan çocukların sevinci görülmeye değerdi.

Kızılay gönüllüleri, içerisinde çeşitli ikramlıklar ve çocuklara özel küçük hediyeler bulunan paketleri, camide namaz öncesinde çocukların ayakkabılarına bıraktı. Hediye paketlerini gören çocukların neşesi objektiflere yansıdı. Küçük bir kız çocuğunun hediye paketini ve ayakkabılarını kucaklayarak gülümsediği anlar ve bir başka küçük çocuğun heyecanla hediyeleri incelediği görüntüler, etkinliğin sıcak atmosferini yansıttı.

Türk Kızılay Zonguldak İl Merkezi Şube Başkanı Kürşat Yağız, etkinlik sonrasında yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "Gönüllülere dokunmaya devam ediyoruz. Bu gönüllere dokunurken çocuklarımızı da unutmadık. Onlara namaz öncesinde sürpriz hediyeler hazırladık. İçerisine hem Kızılayımızın maneviyatını anlatan küçük sözler, hem de bu duyguyu yaşatabilecek sürpriz hediyeler koyduk. Amacımız, çocuklarımızın hayatları boyunca unutamayacakları güzel bir anı bırakabilmekti."

Türk Kızılay, toplumun her kesimine dokunmaya ve insani yardım faaliyetleriyle gönülleri fethetmeye devam ederken, çocuklara yönelik bu anlamlı etkinlik gönüllülük ruhunun en güzel örneklerinden biri olarak kayıtlara geçti.



DOYASIYA EĞLENCE: KAR, HORON, HALAY, BALIK VE SUCUK EKMEK

ÜMRANİYE’DEN OLİMPİYAT HAYALİNE: GENÇ YÜZÜCÜ EMİR DENİZ KILIÇ ZİRVEYE KULAÇ ATIYOR

MEVSİMLİK AĞAÇ BUDAMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Çekmeköy Yeşilay: 2026 Bağımlılıkla Mücadele Yılı Olacak

Terlan Kaya Yeniden Oda Başkanı Seçildi

Başkan Sarıcaoğlu Bir Aileyi Daha Mutlu Etti

Başkan Sarıcaoğlu'dan Anlamlı Etkinlik

Başkan Lekesiz Soğuk Sıcak Demeden Koşturuyor

Fatih Ormancı'dan Emniyet Müdürü Şen'e Hayırlı Olsun Ziyareti

DOPDOLU BİR YARIYIL TATİLİ ÇOCUKLARI BEKLİYOR

ÜMRANİYE BELEDİYESİ, MOZAİK KURSU İLE GELENEKSEL SANATLARI YAŞATMAYA DEVAM EDİYOR

ÜMRANİYE’ BELEDİYESİ'NDEN ÇOCUKLARA YARIYIL TATİLİ HEDİYESİ

Üsküdar’ın geleceği masa başında değil, sahada şekillenecek

ÜMRANİYE BELEDİYESİ’NDEN MİRAÇ GECESİ PROGRAMI

Başkan Çerkez'den Halk Buluşması

Başkan Çerkez Öğrencilerin Karne Sevincine Ortak Oldu

ÜMRANİYE BELEDİYESİ'NDEN GELENEKSEL BASIN BULUŞMASI

Kaymakam Resul Çelik'i Doğa Severler Derneği Ağırladı

Üsküdar AK Parti Yerel Basını Unutmadı

Çekmeköy AK Parti'den Anlamlı Ziyaret

EntaCars'dan Gazetecilere Sürpriz Kutlama