• BIST 100

    11482,60%1,32
  • DOLAR

    50,14% 0,20
  • EURO

    55,91% -0,62
  • GRAM ALTIN

    6555,36% -0,60
  • Ç. ALTIN

    10455,25% -1,66

KALDIRIM İŞGALİNE ZABITA DENETİMİ

KALDIRIM İŞGALİNE ZABITA DENETİMİ

Çekmeköy Belediyesi Zabıta ekipleri, ilçe genelinde yayaların kullanımı için ayrılan kaldırımların iş yerleri tarafından işgal edilmesini önlemek amacıyla denetim faaliyetlerini sürdürüyor.

KALDIRIM İŞGALİNE ZABITA DENETİMİ

Çekmeköy Belediyesi Zabıta ekipleri, ilçe genelinde yayaların kullanımı için ayrılan kaldırımların iş yerleri tarafından işgal edilmesini önlemek amacıyla denetim faaliyetlerini sürdürüyor.

İlçede huzur ve güveni sağlamak için birçok çalışma gerçekleştiren Çekmeköy Belediyesi Zabıta ekipleri, yaya hareketliliğinin yoğun olduğu cadde ve sokaklarda yol ve kaldırım işgal ederek geçişleri zorlaştıran esnaflara yönelik denetimlerine devam ediyor. Titizlikle denetimlerini sürdüren zabıta ekipleri, kanun ve mevzuata aykırı olarak ticari malzeme ve gıda ürünlerini kaldırım ve yol kenarına yerleştiren işyerlerine uyarılarda bulundu. Ekipler, yaya yollarında herhangi bir olumsuz durum veya aksaklık yaşanmaması için esnafı kurallara uymaya davet etti.

Ayrıca zabıta ekipleri, uyarıları dikkate almayarak işgalin devam ettirilmesi halinde esnafa cezai işlem uygulanacağı hususunda uyarılarda bulundu. Şehir estetiğinin korunması, düzenli bir kentsel yaşam ortamının oluşturulması ve ilçe sakinlerinin konforunun sağlanması adına kaldırım işgal denetimlerinin ilçe genelinde devam edeceği bildirildi.



Başkan Kızılkaya Sahaya Hızlı İndi

Başkan Kızılkaya Sahaya Hızlı İndi

Ümraniye CHP Muhtar Ziyaretlerini Sürdürüyor

Ümraniye MHP'den Ümraniye Kızılay Şubesine Ziyaret

İstanbul AK Parti Medya ve Tanıtım Başkanları Toplandı

ASİAD'IN MOTİVASYON GECESİNDE BÜYÜK BULUŞMA

Şahmettin Yülsel AK Parti Küplüce Mahalle Teşkilatı İle Buluştu

Çekmeköy AK Parti'den İhtiyaç Sahibi Ailelere Gıda Yardımı

Başkan Çerkez Kent Konseyi İstişare Toplantısına Katıldı

ÇEKSİAD'DAN ÜYELERİNE BALIK ZİYAFETİ

GENÇ SİYASETÇİ BATUHAN ÇETİN ÇALIŞMALARI İLE DİKKAT ÇEKİYOR!

AK Parti İstanbul’dan gençlere doğum günü sürprizi

Sancaktepe’den Türkiye’ye Örnek Model: “30 Ayda Büyük Değişim”

Başkan Ormancı'dan Teşekkür Mesajı

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı eğitim çalıştayı düzenledi

CHP Çekmeköy'den Cumhuriyet Yürüyüşü

Çekmeköy'de Anlamlı Bir Dernek Açıldı

Çekmeköy AK Parti'den Vatandaşlara Destek Sürüyor

TÜSEKON GENEL BAŞKANI MURAT TEKİN'DEN TEŞEKKÜR..

MİSİAD ÜSKÜDAR ŞUBE BAŞKANI BURHAN MAKIROĞLU'DAN 29 EKİM MESAJI

ÜMRANİYE’DE ORGANİK ATIKLAR DOĞAYA KAZANDIRILIYOR

BAŞKAN İSMET YILDIRIM’A “İSTANBUL’DA YILIN BELEDİYE BAŞKANI” ÖDÜLÜ