• BIST 100

    18106,48%0,52
  • DOLAR

    46,44% 0,18
  • EURO

    53,47% -0,04
  • GRAM ALTIN

    6431,31% 1,38
  • Ç. ALTIN

    10477,03% 0,00

İŞ UĞRAŞ TERAPİLERİ DEVAM EDİYOR

İŞ UĞRAŞ TERAPİLERİ DEVAM EDİYOR

Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından haftanın üç günü düzenlenen iş-uğraş terapileriyle özel gereksinimli bireyler hem sosyalleşiyor hem de fiziksel ve psikolojik gelişimleri destekleniyor.

İŞ UĞRAŞ TERAPİLERİ DEVAM EDİYOR

Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından haftanın üç günü düzenlenen iş-uğraş terapileriyle özel gereksinimli bireyler hem sosyalleşiyor hem de fiziksel ve psikolojik gelişimleri destekleniyor. Ailelerin de katılım sağladığı bu çalışmalar, “sıfır atık” temasıyla farkındalık yaratıyor.

Gülden Soyak Engelliler Merkezi, özel gereksinimli bireyler için iş-uğraş terapileriyle dolu bir rehabilitasyon süreci sunuyor. Çocuk ve yetişkin gruplarına yönelik olarak düzenlenen ve tanı durumlarına göre şekillendirilen atölyelere aileler de aktif olarak katılabiliyor. Atölyelerde ince ve kaba motor becerileri, dikkat ve görsel hafıza gelişimine odaklanılarak katılımcıların fiziksel ve psikolojik gelişimlerinin yanı sıra sosyal becerileri de destekleniyor. Ayrıca geri dönüşüm bilincini artırmak amacıyla “sıfır atık” temalı çalışmalar gerçekleştirilirken, anneler çocuklarıyla birlikte paylaşımda bulunuyor ve iş birliği yapma imkânı buluyor. Bu çalışmalar, sadece bireylerin değil, ailelerin de rehabilitasyon sürecine dahil olmasını sağlıyor.



Çekmeköy Belediyesi Yol Bakım ve Onarım Çalışmalarına Devam Ediyor

ÇEKMEKÖY’DE SPORUN YILDIZLARI MADALYALARINA KAVUŞTU

Şehit ve Gaziler İçin Önemli Bir Dernek Faaliyete Geçiyor

Ayyıldız Derneği'nden Gazze Duyarlılığı

Başkan Salim Çetinkaya Yeni Üye Kayıtları İçin Kolları Sıvadı

ÇEKİMDER'in Kitap Okuma Yarışması Ödül Töreni Yapıldı

Çekmeköy Kaymakamlığı’nda Görev Değişimi

Yeşilay Çekmeköy Şubesi Yerel Basın Mensuplarını Ağırladı

ÇEKMEKÖYLÜ GİRESUNLULAR PİKNİK ŞÖLENİNDE BULUŞTU

Asiad'ın Kentsel Dönüşüm Programına Yoğun İlgi

Çekmeköy Ordulular Derneği'nden Geniş Katılımlı İstişare Toplantısı

Eski Başbakanlardan Davutoğlu İncimercan Diş Polikliniği'ni Açtı

Çekmeköy Belediyesi'nden LGS'lilere Destek

Abdullah Özdemir’den Kuzguncuk’ta birlik ve kardeşlik mesajı

Çekmeköy Rizeliler Derneği'nden Kaymakam Çelik'e Ziyaret

Ayyıldız Derneği Mısır'a Zorunlu Gitmek Zorunda Kalan Gazzeli Ailelere Yardım Eli Uzattı

Ayyıldız Derneği'nden Kur'an Bağışı Kampanyası

Çekmeköy Rizeliler Derneği Siyasi Parti Ziyaretlerini Sürdürüyor

Elmalıkent Mahallesi Muhtar Adayı Seyit Dalgıç Gümüşhane Yayladere Dernek Toplantısına Katıldı

İASKF 19. OLAĞAN KONGRESİ PERŞEMBE GÜNÜ YAPILIYOR

GENÇ MUCİTLER PROJELERİYLE GÖZ DOLDURDU