• BIST 100

    17897,26%0,08
  • DOLAR

    46,62% 0,12
  • EURO

    53,21% 0,28
  • GRAM ALTIN

    6077,52% 0,82
  • Ç. ALTIN

    9727,18% 0,72

İŞ UĞRAŞ TERAPİLERİ DEVAM EDİYOR

İŞ UĞRAŞ TERAPİLERİ DEVAM EDİYOR

Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından haftanın üç günü düzenlenen iş-uğraş terapileriyle özel gereksinimli bireyler hem sosyalleşiyor hem de fiziksel ve psikolojik gelişimleri destekleniyor.

İŞ UĞRAŞ TERAPİLERİ DEVAM EDİYOR

Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından haftanın üç günü düzenlenen iş-uğraş terapileriyle özel gereksinimli bireyler hem sosyalleşiyor hem de fiziksel ve psikolojik gelişimleri destekleniyor. Ailelerin de katılım sağladığı bu çalışmalar, “sıfır atık” temasıyla farkındalık yaratıyor.

Gülden Soyak Engelliler Merkezi, özel gereksinimli bireyler için iş-uğraş terapileriyle dolu bir rehabilitasyon süreci sunuyor. Çocuk ve yetişkin gruplarına yönelik olarak düzenlenen ve tanı durumlarına göre şekillendirilen atölyelere aileler de aktif olarak katılabiliyor. Atölyelerde ince ve kaba motor becerileri, dikkat ve görsel hafıza gelişimine odaklanılarak katılımcıların fiziksel ve psikolojik gelişimlerinin yanı sıra sosyal becerileri de destekleniyor. Ayrıca geri dönüşüm bilincini artırmak amacıyla “sıfır atık” temalı çalışmalar gerçekleştirilirken, anneler çocuklarıyla birlikte paylaşımda bulunuyor ve iş birliği yapma imkânı buluyor. Bu çalışmalar, sadece bireylerin değil, ailelerin de rehabilitasyon sürecine dahil olmasını sağlıyor.



Sancaktepeli Bir Vatandaştan Özür Mesajı

Ekşi ve Karaçöl'den Ömerli Koçullu ve Hüseyinli Mesaisi

ÇEKMEKÖY AK PARTİ PİKNİK PROGRAMI DÜZENLİYOR

ÜMRANİYE’DE YENİ BİR NEFES: ANADOLU MİLLET BAHÇESİ

Başkan Nazif Kartal'dan Teşekkür Mesajı

Alemdağ Mahallesi’nde 40 Yıllık Tapu Sorunu Çözüldü

Ayyıldız Derneği'nden Şavaşın Gölgesindeki Çoçuklar İçin Yardım Kampanyası

Başkan Nezih Mert'ten Hukuk Mücadelesi İle İlgili Açıklama

Sabri Şenel Maden Politikaları İçin Yeni Bir Açıklama Yaptı

Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcısı Fevzi Varlı Vatandaşlarla Sohbet Etti

Çekmeköy Rizeliler Derneği'nden AK Parti Çekmeköy İlçe Başkanlığı'na Ziyaret

ÇEKMEKÖY'DE ŞİDDETE VE KÖTÜ MUAMELEYE SIFIR TOLERANS TOPLANTISI

Çekmeköy Saadet Partisi'nden ‘Güçlü Şehir’ Çalıştayı

Çekmeköy Ordulular Derneği'nin Kan Bağış Kampanyasına Yoğun İlgi

Ümraniye Saadet Partisi Halk Buluşmalarını Sürdürüyor

Başkan Sırmacı'dan Kan Bağışı Kampanyasına Destek

Ayyıldız Derneği'nden Babalar Günü'ne Özel Anlamlı Kampanya

Çekmeköy Tabiat Okulu'nda Hasat Zamanı

Kaymakam Çelik Şehit Babaları İle Buluştu

ÇEKMEKÖY ORDULULAR DERNEĞİ'NDEN ‘BİR KAN, BİR CAN’ KAN BAĞIŞI KAMPANYASI

Çekmeköy'de Öğrenci Meclisi Toplandı