• BIST 100

    17595,91%0,48
  • DOLAR

    44,75% 0,06
  • EURO

    52,83% 0,09
  • GRAM ALTIN

    6922,12% -0,56
  • Ç. ALTIN

    11086,28% 0,68

HACI ELBEYİ COŞKUN CAMİİ’NİN AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİ

HACI ELBEYİ COŞKUN CAMİİ’NİN AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİ

Ümraniye Belediyesi tarafından ibadete açılan camilere bir yenisi daha eklendi. Ümraniye Çakmak Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Hacı Elbeyi Coşkun Camii, Şadırvan ve Taziye Evi vatandaşların katılımıyla hizmete açıldı.

HACI ELBEYİ COŞKUN CAMİİ’NİN AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİ

Ümraniye Belediyesi tarafından ibadete açılan camilere bir yenisi daha eklendi. Ümraniye Çakmak Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Hacı Elbeyi Coşkun Camii, Şadırvan ve Taziye Evi vatandaşların katılımıyla hizmete açıldı.

Açılış törenine Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Ümraniye Kaymakamı Yüksel Çelik, İstanbul İl Müftüsü Prof. Dr. Safi Arpaguş, İlçe Müftüsü Abdulkerim Çelik ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Dualar eşliğinde ibadete açılan camii, bölge sakinlerine ibadet etme imkânı sunarken şadırvan ve taziye evi de mahalle halkının bir araya gelerek sosyal bağlarını güçlendirebileceği önemli bir buluşma alanı olacak.

Açılışta konuşan Başkan İsmet Yıldırım, “Hacı Elbeyi Camii, sadece bir ibadet yeri değil, aynı zamanda mahallemizin sosyal hayatına önemli katkılar sunacak bir değer. Şadırvan ve taziye evi ile halkımızın bir araya gelebileceği, dayanışmanın pekişeceği bir merkez daha kazandırmış olduk” dedi.

İlçeye bir camii daha kazandırılırken yeni ibadet yeri ve sosyal alanların, Ümraniye’ye değer katmaya devam edeceği vurgulandı. Hacı Elbeyi Camii’nin bölge halkına hayırlı olmasını dileyen katılımcılar, açılışın ardından dua ve iyi dileklerde bulundular.



STK Başkanlarında Terlan Kaya'ya Ziyaret

Büyük Gün Geldi ve Heyecanlı Açılışa Herkes Davetli

Çekmeköy AK Parti'den Şehitlere Vefa

Başkan Orhan Çerkez'den Şehitler Haftası Nedeniyle Bir Mesaj Yayımladı

Çekmeköy'de İRAP Toplantısı Yapıldı

Meslekte 20 Yılı Geçen Gazetecilere Onur Belgesi Verildi

Çekmeköy'de Yollara Bakım ve Onarım Çalışmaları Devam Ediyor

Ümraniye İl Dernekler Platformu’ndan İkinci Büyük Proje: Su Kuyusu Hamlesi

Şerif Akdana: Gönül Köprüleri Kurmaya Devam Ediyoruz…

Çekmeköy Bahara Hazırlanıyor

Çekmeköy'e Yeni Yaşam Alanı Müjdesi!

Çekmeköy Belesiyesi Türk Müziği Topluluğu'nun Konseri Dinleyenleri Mest Etti

Yağışlar yanıltmasın kuraklık riski artık kalıcı!

ÜMRANİYE’YE SPOR VE YAŞAM ODAKLI YENİ BİR MERKEZ DAHA KAZANDIRILIYOR

HER YAŞTA ÜRETMENİN VE ÖĞRETMENİN KEYFİ: AKTİF YAŞ ATÖLYESİ

İSKİLİPLİLER İSKİLİP – TOSYA YOLU İÇİN TEK YÜREK OLDU

Çekmeköy’deki Ege Konseri izdihama Neden Oldu

Çekmeköy AK Parti'den Mescid-i Aksa'nın Özgürlüğü İçin Dua

Çekmeköy Belediyesi Asfalt Avcıları İş Başında!

Ayyıldız İlim Yayma ve Yardımlaşma Derneği Afrikalı Yetim Çocukları Sevindirdi

İstanbul Sivaslılar Derneği Ümraniye Dernekler Platformu'nu Ağırladı