• BIST 100

    18213,85%0,48
  • DOLAR

    45,43% 0,03
  • EURO

    53,17% -0,12
  • GRAM ALTIN

    6838,32% -0,12
  • Ç. ALTIN

    10865,96% -0,22

GÜNÜMÜZÜN 3’TE 1’İNİ İNTERNET KULLANARAK GEÇİRİYORUZ

GÜNÜMÜZÜN 3’TE 1’İNİ İNTERNET KULLANARAK GEÇİRİYORUZ

2021 verilerine göre internet kullanımında dünya ortalamasının günlük 6 saat 54 dakika olduğu görülürken, Türkiye’nin 7 saat 57 dakika ile dünya ortalamasının üzerinde internet kullandığı tespit edildi.

GÜNÜMÜZÜN 3’TE 1’İNİ İNTERNET KULLANARAK GEÇİRİYORUZ

2021 verilerine göre internet kullanımında dünya ortalamasının günlük 6 saat 54 dakika olduğu görülürken, Türkiye’nin 7 saat 57 dakika ile dünya ortalamasının üzerinde internet kullandığı tespit edildi.

Wearesocial 2021 raporundan elde edilen bilgilere göre, ülkelerin internet kullanım oranları belli oldu. Böylelikle internet kullanımında dünya ortalamasının günlük 6 saat 54 dakika olduğu görülürken, Türkiye’nin 7 saat 57 dakika ile dünya ortalamasının üzerinde olduğu kaydedildi. İlk sırada yer alan ülke ise 10 saat 56 dakika ile Filipinler olurken, ikinci sırada 10 saat 8 dakika ile Brezilya, üçüncü sırada ise 10 saat 6 dakika ile Güney Afrika yer aldı. Mobil üzerinden günlük internet kullanım oranları incelendiğinde ise dünya ortalamasının 3 saat 39 dakika olduğu saptanırken, Türkiye’de 4 saat 19 dakika olduğu gözlendi. Dünyadaki internet kullanıcı sayısının ise 4.66 milyar olduğu kaydedilirken bu rakamın dünya nüfusunun yüzde 59,5’ine denk geldiği belirlendi.

Medya takip kurumu Ajans Press, internet ile alakalı medyaya yansıyan haber adetlerini inceledi. Ajans Press’in15’in üzerinde yazılı basın ve web kaynaklarını tarayarakgerçekleştirdiği medya incelemesine göre, bu yıl internet ile 1 milyon 115 binin üzerinde haber yansıdığı görüldü. Mobil internet ile alakalı çıkan haber sayısı ise 12 bin 659 olarak kayıtlara geçti.

 



Ormancı'dan BBP Çekmeköy İlçe Başkanı Murat Aslan'a Ziyaret

Ormancı'dan İnce'ye Hayırlı Olsun Ziyareti

Başkan Çerkez Engelsiz Sevgi Festivalinde Özel Bireylerle Vakit Geçirdi

İnsan Dostu Kaya ve Ormancı Gönüllere Dokunuyor

Esma Tiryakioğlu Saha Çalışmalarını Sürdürüyor

Başkan Çetinkaya'dan Anlamlı Kahvaltı Programı

Çekmeköy Bingöllüler Derneği'nden Siyasi Partilere Ziyaret

Başkan Orhan Çerkez Genç Sporculara Madalya Taktı

Ümraniye AK Parti'de Eski Yeni Kenetlenmesi

Çekmeköy Belediyesi'nden Annelere Özel Konser

Selim Altun, Bahadır Yıldız ve Esma Ekşi'den Anneler Günü Kutlaması

AK Parti İstanbul İl Teşkilatı'ndan Şehitlere Vefa

Reşadiye Mesire Alanına Et Pişirme Yeri Hizmete Girdi

Maksut Yıldırım ve Zabit İspir Alemdağ Mahallesi'nde Anneleri Unutmadı

Dudulluspor Kulübü Başkanı Mustafa Bülbül Anneler Günü'nü Kutladı

Nuray Tak ve Naim Celepci'den Sürpriz Anneler Günü Kutlaması

ANNELER GÜNÜ'NDE GİRESUNLU ANNELER İÇİN ÖZEL KAHVALTI

Ümraniye'ye Yeni Millet Bahçesi Müjdesi

Ümraniye Dernekler Plartformu Mayıs Ayı İstişare Toplantısını Yaptı

Ayyıldız Derneği'nden Kurban Bağış Kampanyası

MHP Çekmeköy'den Anlamlı Anneler Günü Kutlaması