• BIST 100

    17749,66%-0,42
  • DOLAR

    45,21% 0,06
  • EURO

    52,80% 0,03
  • GRAM ALTIN

    6596,85% 0,40
  • Ç. ALTIN

    10592,32% 0,00

FAALİYET RAPORU OY BİRLİĞİ İLE KABUL EDİLDİ

FAALİYET RAPORU OY BİRLİĞİ İLE KABUL EDİLDİ

Çekmeköy Belediyesi 2024 faaliyet raporunun görüşüldüğü Nisan Ayı Meclisi yapılan 3 oturumla tamamlandı.

FAALİYET RAPORU OY BİRLİĞİ İLE KABUL EDİLDİ

 

Çekmeköy Belediyesi 2024 faaliyet raporunun görüşüldüğü Nisan Ayı Meclisi yapılan 3 oturumla tamamlandı.

Çekmeköy Belediyesi Nisan ayı 3. Birleşimi, Meclis 1. Başkan Vekili Bora Kılıç’ın başkanlığında toplandı. Bir önceki toplantı tutanağının okutulması, yazılı ve sözlü önergelerin alınması ve gündem maddelerinin oylanması ile başlayan toplantıda Çekmeköy Belediyesi’nin 2024 yılı faaliyetlerini içeren Faaliyet Raporu’nun kabulü de görüşüldü.

Cumhuriyet Halk Partisi, AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi gruplarının faaliyet raporu ile ilgili görüşlerinin beyanının alındığı, denetim raporlarının okunduğu Çekmeköy Belediyesi’nin 2022 yılında yaptığı çalışmaları içeren bir tanıtım filmi izlendi.  İzlenen tanıtım filminin ardından Çekmeköy Belediye Başkanı Orhan Çerkez, altyapıdan üstyapıya, park bahçelerden temizlik çalışmalarına, sosyal yardımdan sağlık hizmetlerine, imar ve şehircilikten kültür sanata, eğitim hizmetlerinden spora, afet yönetiminden halkla ilişkiler çalışmalarına geniş çaplı bir sunum yaptı.

Halkımızla birlikte yöneteceğiz

Başkan Çerkez “ Göreve geldiğimiz günden bu yana, “Halkın belediyesi, halkın hizmetinde sloganıyla ilçemizi daha yaşanabilir, daha sosyal ve daha güçlü bir hale getirmek için çalışmalarımıza başladık. Geride bıraktığımız bir yılda, vatandaşlarımızın ve ilçemizin ihtiyaçlarını tespit ederek önemli projeleri hayata geçirdik. İstanbul’un en yeşil ilçesi olan Çekmeköy benim ilk göz ağrım. Çekmeköy, İstanbul’a geldiğimde ilk ayak bastığım, oturduğum ilçedir. İlk göreve başladığımda, Halk Günü Değil, Halkın Günü kapsamında mahalle toplantılarını başlattık. Genelde haftada bir gün belediye de ‘Halk Günü’ adı altında başkan vatandaşla görüşürdü. Biz bu durumu değiştirip, komşularımızın oturdukları mahallelere giderek sorunlarını dinleyip not aldık, anlık çözümler ürettik. Bu kapsamda ilk hayata geçirdiğimiz projelerden birisi; Çerkez Başkan Sizi Dinliyor, ekibini kurduk. Bu ekibimiz vatandaşlarımızı, esnafımızı yerinde ziyaret ederek belediyemiz ile doğrudan iletişimi sağlıyor. 1 yıl önce göreve başlarken, “Çekmeköy’ü ortak akılla yöneterek, şeffaf, katılımcı ve hesap verebilir bir yönetim anlayışını hâkim kılacağım” demiştim. Hangi mahalleden ne kadar oy aldığımıza bakmadan, kimseyi yırt etmeden, herkese eşit ve adil bir şekilde hizmet götürüyoruz, götürmeye de devam edeceğiz. El ele verip, omuz omuza durarak Çekmeköy’ü kavgayla değil huzurla besleyen, kimseyi ayırmadan hizmet eden, siyasi görüşlerimizi bir kenara koyarak 300 bin Çekmeköylü için çalışan bir ekip ruhu oluşturarak, geleceği birlikte inşa etmeliyiz. Bu sürecin ilk yılını gerçekleştirdik. İyiliğin, dürüstlüğün ve milletimiz için çalışma iradesinin partiler üstü bir duygu, bir yaşam biçimi olduğuna her zaman inandım” dedi.

Güçlü adımlarla yolumuza devam edeceğiz

Başkan Çerkez sözlerini şöyle noktaladı “Önümüzdeki süreçte de daha fazla sosyal destek, daha fazla altyapı yatırımı ve daha yaşanabilir bir Çekmeköy için çalışacağız. Güçlü adımlar atacağız. Başta bize inanarak göreve getiren Çekmeköy’lü komşularıma, bu faaliyet raporunda emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

Konuşmaların ardından faaliyet raporu meclisten oy birliği ile geçti.



Çekmeköy Merkez Mahallesi Yakında Mahalle Evi'ne Kavuşuyor

Çekmeköy STK'larından İsrail'e Sumud Tepkisi

Çekmeköy Gümüşhaneliler Derneği Kongresi'nde Sadık Yazıcı Güven Tazeledi

Çekmeköy'de Kaldırımlara Onarım Yapılıyor

Genç Girişimci Batuhan Çetin’den Örnek Sosyal Sorumluluk Faaliyeti

Türk Halk Müziği’nin Güçlü Sesi Çekmeköy’de

Çekmeköy Belediyesi Çocukların Gelişimine Destek Olmaya Devam Ediyor

EMEKÇİLERLE OMUZ OMUZA 1 MAYIS KUTLAMASI

Sabri Şenel'den Türkistan Gezi Notları..

Sahaların Aranan Sempatik İsmi Ekrem Başkan Çalışmalarını Sürdürüyor

Gerçek Urfa Lezzetleri Çekmeköylü İle Buluştu

Çekmeköy AK Parti'den Engelli Bireylere Destek Devam Ediyor

Hanife Türkoğlu'na Sürpriz Doğum Günü Kutlaması

Başkan Taha Sarıcaoğlu Saha Çalışmalarını Hız Kemeden Sürdürüyor

DOĞAÇEV'DEN BASINA BRİFİNG

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı 39 İlçe Sekterleri İle Toplandı

Osman Erkan: “Sosyal Aile Olun, Yalnızlık Sanal Bağımlılığı Tetikler”

Başkan Çerkez'den Halk Günü Buluşmaları Devam Ediyor

Sabri Şenel'den Türkistan Seyahati Notları..

Roman Ormanı Yarınlara Umut, Doğaya Nefes Olacak

Seyit Karakaya'dan Yeni Kitap Okuyucuyla Buluştu