• BIST 100

    12899,35%0,09
  • DOLAR

    48,95% 0,18
  • EURO

    55,84% 0,23
  • GRAM ALTIN

    6760,66% 0,64
  • Ç. ALTIN

    10722,45% 0,24

ELEKTRİKLİ VE HİBRİT OTOMOBİLLERE İLGİ ARTIYOR

ELEKTRİKLİ VE HİBRİT OTOMOBİLLERE İLGİ ARTIYOR

2021 yılında 2 bin 849 adet elektrikli araç satılırken, 20 bin 915 adet de hibrit araç satıldığı kaydedildi.

ELEKTRİKLİ VE HİBRİT OTOMOBİLLERE İLGİ ARTIYOR

2021 yılında 2 bin 849 adet elektrikli araç satılırken, 20 bin 915 adet de hibrit araç satıldığı kaydedildi. Böylelikle geçen yılelektirikli ve hibrit olmak üzere satılan toplam araç sayısı 23 bin 764 olarak kayıtlara geçti. 2018 yılında 4 bin 31 olan satış adedi, geçtiğimiz yıl 23 bin 764’e ulaşarak büyük artış gösterdi.

Ajans Press’in, Türkiye Elektrikli ve Hibrid Araçları Derneği (TEHAD) verilerinden elde ettiği bilgilere göre, elektrikli ve hibrit otomobil satışlarının her yıl arttığı saptandı. Böylelikle 2021 yılında yüzde 100 elektrikli otomobillerden 2 bin 849 adet satılırken, hibrit modellerin 20 bin 915 adet satıldığı kaydedildi. Önceki yıllara göre kıyaslandığında büyük artış olduğu gözlenirken, elektrikli ve hibrit olmak üzere 2020 yılında 17 bin 780, 2019 yılında 11 bin 237, 2018 yılında ise 4 bin 31 araç satıldığı belirlendi. 

YERLİ OTOMOBİL, ÖTV DÜZENLEMESİ VE ARAÇ/YAKIT FİYATLARI MEDYADA ÖNE ÇIKTI

Medya takip kurumu Ajans Press, elektrikli ve hibrit araçlarla alakalı medya içeriklerini inceledi. Ajans Press’in medya arşivinden derlediği bilgilere göre geçen yıl elektrikli ve hibrit araçlar ile alakalı medyaya 118 bin 71 haber yansıdığı tespit edildi. Özellikle 2023 yılında satışa çıkması planlanan yerli otomobilimiz TOGG’un da medyada büyük oranda konuşulduğu gözlenirken, Las Vegas’ta görücüye çıkması büyük yankı uyandırdı.Otomotiv başlığı altında ise geçtiğimiz yıl en çok yerli otomobil, yakıt ve otomobil fiyatlarında yaşanan artış ve ÖTV düzenlemesi en çok haber olan içerikler arasında yer aldı.



Çekmeköy Yeni Bir Kalıcı Eser Daha Kazandı

Çekmeköy Yeni Bir Kalıcı Eser Daha Kazandı

ÜMRANİYE’DE ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE ÜCRETSİZ AKŞAM YEMEĞİ

L’ÉTAPE TÜRKİYE BY TOUR DE FRANCE HEYECANI ÜMRANİYE’DE YAŞANDI

İŞ ARAYANLARIN ADRESİ: ÜMRANİYE İSTİHDAM GÜNLERİ

Başkan Gültekin ve Başkan Sarıcaoğlu Bulgurlu Semt Pazarını Ziyaret Etti

ÜSKÜDAR’DA GAZİLER GÜNÜ DOLAYISIYLA TÖREN DÜZENLENDİ

ÜSKÜDAR’DA ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE ULAŞIM DESTEĞİNDE BAŞVURU SÜRESİ 30 EYLÜL’E UZATILDI

ÜMRANİYE’NİN ŞAMPİYONLARI 2. GELENEKSEL ALTIN KUPA GECESİ’NDE BULUŞTU

HUZUR MAHALLESİ’NDE MEMİHAN SARI KIZ KUR’AN KURSU HİZMETE AÇILDI

Gazze’nin çocukları için Eminönü’nde iki günlük dayanışma

Efsane Geri Döndü: Yücel Yalçınkaya Çekmeköy Kent Konseyi Başkanı Seçildi

Üsküdar AK Parti'ye Katılımlar Sürüyor

Başkan Sancak Bosna'dan Gelen Misafirleri Ağırladı

ÜMRANİYE’DE OKUL KANTİNLERİNE SIKI DENETİM

Çekmeköy Belediyesi'ne İki Yeni Başkan Yardımcısı

BAŞKAN VEKİLİ GÜLTEKİN GÜNÜ SAHADA GEÇİRDİ: ESNAFTAN OKULA, PARKTAN ZABITA TEŞKİLÂTINA

ÜMRANİYE’DE İLK DERS ZİLİ ÇALDI

Çekmeköy’de Çocukların Maraton Heyecanı

AK Parti İstanbul’da 45 amatör spor branşının temsilcisi bir araya geldi

BAŞKAN TORLAK SAHA ÇALIŞMALARINI TAM GAZ HIZLANDIRDI

Vatan Kahramanları Çekmeköy Şehit ve Gazi Derneği Tarafından Anlamlı Ziyaret