ÖNE ÇIKANLAR
-
BIST 100
17901,17%-0,13
-
DOLAR
44,89% 0,07
-
EURO
52,89% -0,06
-
GRAM ALTIN
6917,93% -0,50
-
Ç. ALTIN
11061,19% -0,34
ÇEKSİAD’dan Geleneksel 23 Nisan Kutlaması
Çeksiad tarafından her yıl geleneksel olarak kutlanan 23 Nisan etkinlikleri bu yılda renkli görüntülere sahne oldu.
ÇEKSİAD’dan Geleneksel 23 Nisan Kutlaması
Çeksiad tarafından her yıl geleneksel olarak kutlanan 23 Nisan etkinlikleri bu yılda renkli görüntülere sahne oldu.
Bölgenin önemli sivil toplum kuruluşlarından olan ÇEKSİAD, her yıl geleneksel hale getirdiği 23 Nisan kutlamaları bu yıl da çoçukların yüzünü güldürdü.
ÇEKSİAD Başkanı M. Çağlar Aksoy’un ev sahipliğinde düzenlenen programa, Semiha Yıldırım İlköğretim Okulu öğrencileri, Çekmeköy İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Ali Erkoç, öğretmenler ve dernek yöneticileri katıldı. Dernek Merkezi'ndeki kutlama programında Başkan Çağlar Özsoy çoçuklarla birebir ilgilenerek pamuk şekeri ikram etti.
Geleceğin teminatı olan çocukların moral ve motivasyonunu artırmayı hedefleyen programda, miniklerin mutluluğu gözlerinden okunuyordu. Dernek yönetimi tarafından hazırlanan “çam sakızı çoban armağanı” hediyeler ise çocukların sevinci ikiye katladı.
Programda bir konuşma yapan ÇEKSİAD Başkanı M. Çağlar Aksoy; “Dünyada çocuklara armağan edilmiş tek bayram olan 23 Nisan’ı, bizler de ÇEKSİAD çatısı altında minik yüreklerle kutlamanın büyük mutluluğunu yaşıyoruz. Geleneksel hale getirdiğimiz bu buluşmada çocuklarımıza bir nebze de olsa moral vermek, onlarla bu tarihi gururu paylaşmak istedik. Geleceğimizin mimarı olacak tüm çocuklarımızın bayramını en içten dileklerimle kutluyorum.” Dedi.
Çekmeköy İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Ali Erkoç ise konuşmasında; “İlçemizin değerli iş insanlarına, ÇEKSİAD ailesine ve Sayın Başkana bu nazik misafirperverlikleri için çok teşekkür ediyorum. Çocuklarımızın bu mutlu gününde yanlarında olmaları çok kıymetli,” dedi.
