• BIST 100

    18087,87%-0,13
  • DOLAR

    46,75% 0,16
  • EURO

    53,51% 0,00
  • GRAM ALTIN

    6276,76% 1,33
  • Ç. ALTIN

    10055,28% 1,19

ÇEKMEKÖY'ÜN İKİNCİ EMEKLİ KÜLTÜREVİ KAPILARINI AÇTI

ÇEKMEKÖY

Çekmeköy Belediyesi tarafından Çatalmeşe Mahallesi'nde yapımı tamamlanan Şehit Astsubay Cengizhan Üz Emekli Kültürevi, düzenlenen törenle hizmete açıldı.

ÇEKMEKÖY'ÜN İKİNCİ EMEKLİ KÜLTÜREVİ KAPILARINI AÇTI

Çekmeköy Belediyesi tarafından Çatalmeşe Mahallesi'nde yapımı tamamlanan Şehit Astsubay Cengizhan Üz Emekli Kültürevi, düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Çekmeköy Belediyesi, emeklilerin sosyal yaşamını desteklemek amacıyla hayata geçirdiği projelere bir yenisini daha ekledi. Çatalmeşe Mahallesi'nde inşa edilen Şehit Astsubay Cengizhan Üz Emekli Kültürevi, düzenlenen törenle hizmete açıldı. Açılış törenine Çekmeköy Belediye Başkanı Orhan Çerkez, siyasi parti temsilcileri, Çatalmeşe Mahalle Muhtarı Hakan Eren, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Törende yapılan konuşmaların ardından kurdele kesilerek emekli kültürevi hizmete açıldı. Başkan Orhan Çerkez daha sonra merkezi gezerek incelemelerde bulundu.

Çekmeköy'de hizmete giren ikinci emekli kültürevi olma özelliği taşıyan merkez, emeklilerin bir araya gelerek vakit geçirebileceği sosyal bir buluşma noktası olarak tasarlandı. Kültürevinde kitap okuma bölümü, sosyal etkinlik alanları ve dinlenme bölümleri yer alıyor. Ayrıca emeklilere yönelik belirli aralıklarla çeşitli kültürel ve sosyal programlar düzenlenmesi planlanıyor.

Merkezde 65 yaş ve üzerindeki emeklilere ücretsiz çay ikramı yapılırken, berber hizmeti de ücretsiz olarak verilecek. 65 yaş altı emekliler için saç tıraşı 50 TL, sakal tıraşı ise 20 TL olarak uygulanacak.

Çekmeköy Belediye Başkanı Orhan Çerkez, ilçedeki ikinci Emekli Kültürevi'ni hizmete açmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, "Bu, Çekmeköy'deki ikinci Emekli Kültürevi oldu. Üçüncüsünü de kısa süre içerisinde Merkez Mahallesi'nde hizmete açacağız. Emekli Kültürevleri, emeklilerimizin bir araya geldiği, vakit geçirdiği ve sosyal-kültürel etkinliklere katıldığı önemli yaşam alanları haline geldi. Burada emeklilerimiz çay ve kahvelerini içebilecek, dama ve tavla oynayabilecek, kitap okuyabilecek. Amacımız emeklilerimizin keyifle vakit geçirebilecekleri sıcak bir sosyal yaşam alanı oluşturmak" ifadelerini kullandı.



ÇEKMEKÖY'ÜN İKİNCİ EMEKLİ KÜLTÜREVİ KAPILARINI AÇTI

BALKAN TARIH VE KÜLTÜRÜNÜ KAYIT ALTINA ALACAK “BALKAN ANSIKLOPEDİSİ” PROJESİ HAYATA GEÇIYOR

Ayyıldız Derneği'nden Kadınlara Özel Atölye Çalışması

Başkan Çetinkaya Üye Buluşmalarına Devam Ediyor

AK Parti Çekmeköy Ailesi Piknikte Buluştu

Ekşi ve Karaçöl'den Ömerli Koçullu ve Hüseyinli Mesaisi

ÇEKMEKÖY AK PARTİ PİKNİK PROGRAMI DÜZENLİYOR

ÜMRANİYE’DE YENİ BİR NEFES: ANADOLU MİLLET BAHÇESİ

Başkan Nazif Kartal'dan Teşekkür Mesajı

Alemdağ Mahallesi’nde 40 Yıllık Tapu Sorunu Çözüldü

Ayyıldız Derneği'nden Şavaşın Gölgesindeki Çoçuklar İçin Yardım Kampanyası

Başkan Nezih Mert'ten Hukuk Mücadelesi İle İlgili Açıklama

Sabri Şenel Maden Politikaları İçin Yeni Bir Açıklama Yaptı

Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcısı Fevzi Varlı Vatandaşlarla Sohbet Etti

Çekmeköy Rizeliler Derneği'nden AK Parti Çekmeköy İlçe Başkanlığı'na Ziyaret

ÇEKMEKÖY'DE ŞİDDETE VE KÖTÜ MUAMELEYE SIFIR TOLERANS TOPLANTISI

Çekmeköy Saadet Partisi'nden ‘Güçlü Şehir’ Çalıştayı

Çekmeköy Ordulular Derneği'nin Kan Bağış Kampanyasına Yoğun İlgi

Ümraniye Saadet Partisi Halk Buluşmalarını Sürdürüyor

Başkan Sırmacı'dan Kan Bağışı Kampanyasına Destek

Ayyıldız Derneği'nden Babalar Günü'ne Özel Anlamlı Kampanya