Tarih: 08.07.2023 22:31

ÇEKMEKÖY BELEDİYESİ’NDEN YAZLIK SİNEMA GÜNLERİ

Facebook Twitter Linked-in

ÇEKMEKÖY BELEDİYESİ’NDEN YAZLIK SİNEMA GÜNLERİ 

Çekmeköy Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen, yaz aylarının vazgeçilmezi “Yazlık Sinema Günleri” etkinliğine gençler ilgi gösterdi.

Çekmeköy Belediyesi’nin her yıl düzenlediği “ Yazlık Sinema Günleri” dopdolu bir programla. 8-14 Temmuz tarihleri arasında her akşam saat 20:15’de müzik dinletisi ile başladı.

Etkinlik Cemal Güngör Parkı ve Şehit Üsteğmen Arif Kalafat Doğa Parkı’nda saat 21:00’de film gösterimleri ile gerçekleşti. Çocuk ve yetişkinlere yönelik çeşitli türlerde film gösteriminin yapıldığı etkinliklerde 7’den 70’e binlerce vatandaş ağırlandı.

1 hafta sürecek sinema şöleninde çocuklara yönelik; Karagöz- Yar Bana Bir Eğlence, Arı Maya 3- Altın Küre ve Çizmeli Kedi- Son Dilek filmleri, yetişkinlere yönelik ise; Sil Baştan Kaynanam, Mahalleden Arkadaşlar, Kim Bu Aile ve Adanış: Kutsal Kavga filmleri gösterildi.

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, “Her yıl düzenlediğimiz ve geleneksel hale gelen yazlık sinemaları bu yılda vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. 1 hafta süren sinema şölenine katılan vatandaşlarımıza şimdiden teşekkür ederim” dedi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —