• BIST 100

    14167,13%-0,44
  • DOLAR

    42,81% 0,04
  • EURO

    50,55% 0,50
  • GRAM ALTIN

    6156,20% 0,77
  • Ç. ALTIN

    9752,45% 0,00

ÇEKMEKÖY BELEDİYESİ’NDEN ÖRNEK DAVRANIŞ

ÇEKMEKÖY BELEDİYESİ’NDEN ÖRNEK DAVRANIŞ

Çekmeköy Belediyesi meclis üyeleri, Temmuz ayı 1. meclis oturumunda örnek bir davranışa imza attı.Temmuz ayı meclis üyesi ödeneklerini Filistin ve LÖSEV’e bağışlanması kararına AK Parti ve MHP gruplarından da destek geldi.

ÇEKMEKÖY BELEDİYESİ’NDEN ÖRNEK DAVRANIŞ

Çekmeköy Belediyesi meclis üyeleri, Temmuz ayı 1. meclis oturumunda örnek bir davranışa imza attı. Cumhuriyet Halk Partisi Grubu’nun Temmuz ayı meclis üyesi ödeneklerini Filistin ve LÖSEV’e bağışlanması kararına AK Parti ve MHP gruplarından da destek geldi. Meclis oturumunda konuşan Çekmeköy Belediye Başkanı Orhan Çerkez, “Çekmeköylü tüm komşularımın vicdanlarının sesi olan meclis üyesi arkadaşlarımın bu anlamlı duruşu hepimiz için gurur vesilesidir” dedi.

Çekmeköy Belediye Meclis Üyeleri, insani değerlere ve toplumsal sorumluluklara verdiği önemi bir kez daha ortaya koydu. Belediye meclisi Temmuz ayı 1. oturumunda CHP Grup Başkanvekili Gülali Alagöz’ün grup olarak bu ay içerisinde alacakları ödenekleri Filistin ve LÖSEV’e bağışlayacaklarını belirtmesi üzerine AK Parti ve MHP gruplarından da bağışa destek geldi. Örnek bir davranışa imza atan meclis üyeleri, Temmuz ayı içerisinde gerçekleşecek 2 oturum için alacakları ödenekleri insani yardımlarda kullanılması için Filistin halkına ve LÖSEV’e bağışlayacak.

“BU ANLAMLI DURUŞ HEPİMİZ İÇİN GURUR VESİLESİ”

Çekmeköy Belediye Başkanı Orhan Çerkez, ‘‘Çekmeköy Belediyesi’nde yer alan 37 meclis üyesi arkadaşım çok değerli ve anlamlı bir karara imza attılar. CHP’li arkadaşlarımın, ‘İki oturum bedelini Filistin’e ve LÖSEV’e bağışlayalım’ önerisi oy birliğiyle kabul edildi. Göreve geldiğimizde, “Kavga etmeyeceğiz. Halkın ve mazlumun yanında olacağız” demiştik. Çekmeköy’lü tüm komşularımın vicdanlarının sesi olan meclis üyesi arkadaşlarımın bu anlamlı duruşu hepimiz için gurur vesilesidir. Şahsım adına bu anlamlı bağış kampanyası için meclis üyelerimize teşekkür ediyorum. Meclis üyelerimizin almış olduğu bu karar, toplumun tüm kesimlerine yönelik duyarlılığımızın ve sorumluluğumuzun önemli bir göstergesidir. Filistin ve LÖSEV’e yapılacak bu bağışlar, ihtiyaç sahibi insanlara umut olacak ve yardımlaşma kültürümüz güçlendirmek adına önemli bir örnek olacaktır” dedi.

“UMARIM İSTANBULDA'Kİ BÜTÜN BELEDİYELER İÇİN BU ÖRNEK BİR DAVRANIŞ OLUR”

Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkanvekili Gülali Alagöz, ‘‘Biz, Cumhuriyet Halk Partisi grubu olarak zulme uğrayan ve zor günler yaşayan Filistin halkı ve LÖSEV’e Temmuz ayında alacağımız ödenekleri bağışlamak istiyoruz. AK Parti grubunu da yanımızda görmek isteriz. Filistin’de çocuklar kötü durumda. Temmuz ayı için alacağımız ödeneklerin bir tanesini Filistin’e bir tanesini de LÖSEV’e bağışlanması istiyoruz. Çekmeköy İlçe Belediye Meclisi’nin almış olduğu bu karar umarım İstanbul’daki bütün belediyeler için bu örnek bir davranış’’ dedi.

“BİZ DE VARIZ”

AK Parti Grup Başkanvekili Fatih Sırmacı, ‘‘Filistin’de yaşanan katliam ve zulüm ile ilgili CHP grubu adına söz alan ve bizi bağış yapmaya teşvik eden Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkanvekili Gülali Alagöz’e bu hassas davranışından dolayı teşekkür ediyorum. Çekmeköy Belediye Meclisi’nin bu farkındalığı oluşturmak adına yaptığı davranışın arkasındayız. Ak Parti grubumuzda bu davete karşılıksız kalamaz biz de varız” dedi.

LÖSEV’DEN BAŞKAN ÇERKEZ’E TEBRİK ZİYARETİ

Çekmeköy Belediye Meclisi Üyeleri’nin oturum ödeneklerini LÖSEV’e bağışlaması bizleri mutlu etti. Orhan Başkana tebrik ziyareti için gelmişken bu bağışla örtüşmesi de ayrı bir güzellik oldu. Umarım diğer belediyeler ve yerel kurumlar içinde örnek bir çalışma olur. Örnek olması adına da çok iyi bir adımdı bence. Orhan başkanımız ve tüm meclis üyelerimize bu güzel düşünceleri için teşekkür ederim” dedi.



Çekmeköy AK Parti'den Anlamlı Program

Sivas Vadi Fedarasyonu'ndan Anlamlı Bir Etkiniik

Başkan Salim Çetinkaya'dan Muhtarlara özel İmzalı Cumhurbaşkanı Portresi

Başkan Çerkez'den Giyim Kursu'na Ziyaret

Misiad Genel Başkanı Feridun Öncel: Biz Gönül Hırsızlığından Yanayız

Çekmeköy Kent Konseyi, AFAD'la Stretejik Toplantı Gerçekleştirdi

Çekmeköy Belediyesi'nden Müzelere Gezi

ÜMRANİYE BELEDİYESİ’NDEN LİSELERDE ARAMA KURTARMA EĞİTİMİ

Çeksiad'dan Gelenek Haline Gelen Çağ Kebap İkramı

Kaymakam Çelik Öğrencilerle Buluştu

Başkan Sırmacı Öğrencilerin Yerli Malı Günü'ne Katıldı

ÜMRANİYE KORU PROJESİ İLE MODERN VE GÜVENLİ YAŞAM ALANLARI YÜKSELİYOR

HALK OYUNLARI DOĞU GECESİ YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

Çekmeköy AK Parti'den Konya'ya Kültür Köprüsü

ÇEKMEKÖY’DEN TÜM YURDA ÖRNEK PROJE

Ayyıldız Derneği'nden Mobil Aşevi Hizmeti

Başkan Çerkez Park'ta Spor Yapan Vatandaşlarla Sohbet Etti

Esat Kalay Ünalan Mahallesi'nde Hasta Ziyareti Gerçekleştirdi

YEŞİLAY'DAN TÜTÜN BAĞIMLILIĞINA KARŞI ACİL EYLEM ÇAĞRISI “BİZE BAŞVURAN ALTI DANIŞANIMIZDAN BEŞİNE SİGARAYI BIRAKTIRIYORUZ”

İstanbul Kızılay Merkez Şubesi'ne 2 Ödül Birden

TÜRK KIZILAY’IN İYİLİK GEMİSİ YARDIMLARI GAZZE’DE SICAK YEMEK DAĞITIMI GÜNLÜK 35 BİNE YÜKSELDİ