• BIST 100

    12270,18%0,17
  • DOLAR

    49,07% 0,08
  • EURO

    55,24% -0,02
  • GRAM ALTIN

    6541,91% -0,76
  • Ç. ALTIN

    10600,05% 0,96

Bir İnsan Bir Fikir Derneği İnsanlara Dokunmaya Devam Ediyor

Bir İnsan Bir Fikir Derneği İnsanlara Dokunmaya Devam Ediyor

Kuruluşu on yıla yakın olmasına rağmen kültürel ve sosyal faaliyetlerle adını Üsküdar'da duyuran Bir İnsan Bir Fikir Derneği yaptığı çalışmalar ile adını duyurmaya devam ediyor.

Bir İnsan Bir Fikir Derneği İnsanlara Dokunmaya Devam Ediyor 

Kuruluşu on yıla yakın olmasına rağmen kültürel ve sosyal faaliyetlerle adını Üsküdar'da duyuran Bir İnsan Bir Fikir Derneği yaptığı çalışmalar ile adını duyurmaya devam ediyor.

Gençleri kötü alışkanlıklardan ve bağımlılıklardan koruma ve kurtarma yanında gençlere tarihini, kültürünü tanıtarak onları geçmişine saygılı bireyler yapmak için çalışan ve öksüz yetim ve yardıma muhtaçlara yardım ve destek elini uzatan dernek, çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

“İnsan ve fikir muhtevası evreni kuşatmıştır” diyen derneğin fedakar dernek Başkanı Cemil Sucu, “ derneğimiz kuruluşundan bugüne kadar gençliğe sahip çıkmayı hedef edinmiş ve geleceğimizin teminatı olan gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutmak ve onları milli ve manevi duygular ile dolu vatan, millet ve mukaddesatına bağlı gençler yetiştirmek için çalışmalarımızı aralıksız sürdürmenin yanında sosyal faaliyetleri de yapmaya gayret ediyoruz. Bize güven duyan hayırsever vatandaşlarımızın desteği ile çalışmalarımızı daha da hızlandırarak sürdüreceğiz. Yakında ‘kuşaklar arası iletişim’ projemiz ile de önemli bir çalışmayı da başlatacağız” dedi.

Zaman zaman özellikle gençlere yönelik konferans ve sohbetlere de devam ettiklerini dile getiren Cemil Sucu, bugün dernek merkezinde düzenlediği kahvaltılı programda Üsküdar'ın sevilen siyasetçilerinden Esat Kalay'ı konuk etti.

Programda dernek üyelerinin ve vatandaşların dertlerini dinleyen Esat Kalay, vatandaşların sorunlarını dinleyerek cevaplar verdi ve yeni yönetimin yalan ve halkı aldatma algılarına karşı eleştirilerde bulundu. 

Yapılmayacak işleri vaad ederek halkın aldatıldığını dile getiren Esat Kalay, ‘bizim yaptıklarımıza da sahiplenerek siyasi nezaketsizlik yapılmaktadır’ dedi.

‘Yalancının mumu yatsıya kadar’ diyen Kalay, "halkımız yakında herşeyi bilecek ve öğrenecektir. Hizmetle yalanı ayırt edecektir. Bizde nerede hata yaptık ve nerede yanlış yaptık onun muhasebesini yapmaya devam ediyoruz ve her zaman olduğu gibi halkımızın hep yanında olmaya devam edeceğiz" dedi.

Daha sonra Dernek Başkanı Cemil Sucu tarafından Esat Kalay'a Abdulhamit portresi ile Fatih Sultan Mehmet kitabı hediye edildi.



ÇEKMEKÖY KENT KONSEYİ'NDEN İSTİŞARE VE DİYALOG TOPLANTISI

ÇEKMEKÖY KENT KONSEYİ'NDEN İSTİŞARE VE DİYALOG TOPLANTISI

Çekmeköy'de Dünya Yürüyüş Günü'ne Özel Yürüyüş

Cumhurbaşkanı Çekmeköy Heyetini Kabul Etti

Çekmeköy Yeşilay'dan ‘Sevgi Ağacı’

Çekmeköy AK Parti'den Yaşlılar Günü'nde Anlamlı Ziyaret

Çekmeköy'de Yaşlılar İçin Anlamlı Program

ÇEKMEKÖY’DE “TÜRKİYE YÜZYILI” BULUŞMALARI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

İSMAİL TÜRÜT’LE ÇEKMEKÖY’DE KARADENİZ RÜZGÂRI

İÇİŞLERİ BAKANI MUSTAFA ÇİFTÇİ’DEN ÜMRANİYE’YE ZİYARET

AK Parti İstanbul’dan bir günde 1494 program

İçişleri Bakanı Ümraniye'de Ağırlandı

Üsküdar'da Türkiye Yüzyılı Buluşması

Sancaktepe'de AK Parti Rüzgarı Esti

Ümraniye AK Parti'den Gövde Gösterisi

Çekmeköy'de AK Parti'den ‘Türkiye Yüz Yılı' Saha Çalışması

Çekmeköy Rizeliler Derneği'nden Çay Festivali

Çekmeköy Belediyesi'nden Muhtarlara Bilgilendirme Semineri

*Bilal Erdoğan: “İslam dünyasının birlikte güçlü olmasına öncülük edebiliriz”*

Çekmeköy Yeni Bir Kalıcı Eser Daha Kazandı

ÜMRANİYE’DE ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE ÜCRETSİZ AKŞAM YEMEĞİ

L’ÉTAPE TÜRKİYE BY TOUR DE FRANCE HEYECANI ÜMRANİYE’DE YAŞANDI