• BIST 100

    15077,99%1,09
  • DOLAR

    43,13% 0,02
  • EURO

    50,41% 0,38
  • GRAM ALTIN

    6358,32% 1,72
  • Ç. ALTIN

    10168,66% 0,00

Bir İnsan Bir Fikir Derneği İnsanlara Dokunmaya Devam Ediyor

Bir İnsan Bir Fikir Derneği İnsanlara Dokunmaya Devam Ediyor

Kuruluşu on yıla yakın olmasına rağmen kültürel ve sosyal faaliyetlerle adını Üsküdar'da duyuran Bir İnsan Bir Fikir Derneği yaptığı çalışmalar ile adını duyurmaya devam ediyor.

Bir İnsan Bir Fikir Derneği İnsanlara Dokunmaya Devam Ediyor 

Kuruluşu on yıla yakın olmasına rağmen kültürel ve sosyal faaliyetlerle adını Üsküdar'da duyuran Bir İnsan Bir Fikir Derneği yaptığı çalışmalar ile adını duyurmaya devam ediyor.

Gençleri kötü alışkanlıklardan ve bağımlılıklardan koruma ve kurtarma yanında gençlere tarihini, kültürünü tanıtarak onları geçmişine saygılı bireyler yapmak için çalışan ve öksüz yetim ve yardıma muhtaçlara yardım ve destek elini uzatan dernek, çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

“İnsan ve fikir muhtevası evreni kuşatmıştır” diyen derneğin fedakar dernek Başkanı Cemil Sucu, “ derneğimiz kuruluşundan bugüne kadar gençliğe sahip çıkmayı hedef edinmiş ve geleceğimizin teminatı olan gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutmak ve onları milli ve manevi duygular ile dolu vatan, millet ve mukaddesatına bağlı gençler yetiştirmek için çalışmalarımızı aralıksız sürdürmenin yanında sosyal faaliyetleri de yapmaya gayret ediyoruz. Bize güven duyan hayırsever vatandaşlarımızın desteği ile çalışmalarımızı daha da hızlandırarak sürdüreceğiz. Yakında ‘kuşaklar arası iletişim’ projemiz ile de önemli bir çalışmayı da başlatacağız” dedi.

Zaman zaman özellikle gençlere yönelik konferans ve sohbetlere de devam ettiklerini dile getiren Cemil Sucu, bugün dernek merkezinde düzenlediği kahvaltılı programda Üsküdar'ın sevilen siyasetçilerinden Esat Kalay'ı konuk etti.

Programda dernek üyelerinin ve vatandaşların dertlerini dinleyen Esat Kalay, vatandaşların sorunlarını dinleyerek cevaplar verdi ve yeni yönetimin yalan ve halkı aldatma algılarına karşı eleştirilerde bulundu. 

Yapılmayacak işleri vaad ederek halkın aldatıldığını dile getiren Esat Kalay, ‘bizim yaptıklarımıza da sahiplenerek siyasi nezaketsizlik yapılmaktadır’ dedi.

‘Yalancının mumu yatsıya kadar’ diyen Kalay, "halkımız yakında herşeyi bilecek ve öğrenecektir. Hizmetle yalanı ayırt edecektir. Bizde nerede hata yaptık ve nerede yanlış yaptık onun muhasebesini yapmaya devam ediyoruz ve her zaman olduğu gibi halkımızın hep yanında olmaya devam edeceğiz" dedi.

Daha sonra Dernek Başkanı Cemil Sucu tarafından Esat Kalay'a Abdulhamit portresi ile Fatih Sultan Mehmet kitabı hediye edildi.



ÇEKMEKÖY BELEDİYESİ’NDE KAR NÖBETİ

GÜYAD 17. GENEL KURULUNU GERÇEKLEŞTİRDİ

Çekmeköy Kültür ve Sanatın Adresi Oldu

İl Afet Risk Azaltma Planları (İRAP) Toplantısı Çekmeköy'de Yapıldı

AK Parti Çekmeköy İlçe Başkanlığı'ndan Anlamlı Ziyaret

Ensar Vakfı Ümraniye Şubesi Açılış Yemeği Yoğun Katılımla Gerçekleştirildi

Spor Odaklı Yaşam Kültürü Çekmeköy’de Yaygınlaşıyor

AK Parti İstanbul Teşkilatından Geniş Kapsamlı Gazeteciler Kutlaması

Çekmeköy Esnaf Derneği'nden Gazeteciler Günü Kutlaması

Ümraniye Esnaf Vakfı'dan Mehmet Özdil'e Yalanlama

Başkan Çerkez'den 10 Ocak Gazeteciler Günü Kutlaması

Medivia Sağlık Kuruluşu'ndan Gazeteciler Günü Kutlaması

TRABZONPARK MİLLET BAHÇESİ ÜMRANİYE’YE NEFES ALDIRIYOR

ÜMRANİYE BELEDİYESİ’NDEN EL SANATLARINA DESTEK: AMİGURUMİ EĞİTİMİ

TARİHÎ CEVHERAĞA CAMİİ, ASLINA UYGUN ŞEKİLDE YENİDEN HAYAT BULUYOR

ÜMRANİYE BELEDİYESİ SPOR KULÜBÜ YÜZME TAKIMINDAN 11 MADALYA!

Misiad Üsküdar Şubesi Türk Kültürü Ahilik Üzerine Çalışma Başlattı

Sarıkamış Şehitleri Unutulmadı

Başkan Çerkez; "2025 yılında Çekmeköy’de Tek Önceliğimiz Komşularımız Oldu"

Kaymakam Çelik'den Müftü Özdere'ye Başarı Belgesi Takdim Edildi

Başkan Sırmacı'ya Doğum Günü Sürprizi