Beyşehirli Esnaflardan Muşmal

Beyşehirli Esnaflardan Muşmal'a Büyük Destek

31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala saha çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Yeniden Refah Partisi Beyşehir belediye başkan adayı Prof. Dr. Hüseyin Muşmal'a Beyşehirli esnaflardan büyük destek geldi.

İlçedeki esnaf, sanayici ve pazar esnaflarını ziyaret ederek hasbihal eden ve dert ve sorunlarını dinleyen Muşmal'ı esnaflar sıcak ilgi ile karşıladı.

Ekonomideki son gidişatın esnafı içinden çıkılmaz hale getirdiğini ifade eden esnaflara hitaben konuşan Prof. Dr. Muşmal, “sevgili hemşerilerimiz hiç merak etmesinler, inşallah biz belediye olarak esnaf, sanayici ve çiftçilerimize üzerimize düşen her türlü desteği sağlayacağız. Ucuz gıda temini konusunda belediye olarak imkanlarımız ölçüsünde gerek mahallelerdeki çiftçi kardeşlerimizin gerekse halkımızın yanında olacağız. Sokak ve caddelerin bakım ve onarımını sürekli yaparak ulaşımdaki aksaklıkların önünü keseceğiz” dedi.

Kendisine saha çalışmaları sırasında başarılı olması için dua eden esnaflara teşekkür eden Muşmal, "Allah'ın izniyle sizin duanız ve desteğinizle 31 Mart'ta başaracağız. Hepinize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum" şeklinde konuştu.