• BIST 100

    9249,9%-0,61
  • DOLAR

    38,44% 0,03
  • EURO

    43,78% -0,21
  • GRAM ALTIN

    4107,26% -0,60
  • Ç. ALTIN

    6606,04% 0,25

ASİAD’DA GÖREV DAĞILIMI

ASİAD’DA GÖREV DAĞILIMI

Kısa adı ASİAD olan Anadolu Birleştirici İş İnsanları Derneği genel kurul sonrası ilk geniş kapsamlı toplantısını Çekmeköy’deki dernek merkezinde gerçekleştirdi.

ASİAD’DA GÖREV DAĞILIMI

Kısa adı ASİAD olan Anadolu Birleştirici İş İnsanları Derneği genel kurul sonrası ilk geniş kapsamlı toplantısını Çekmeköy’deki dernek merkezinde gerçekleştirdi.

Kahvaltılı toplantıya Dernek Genel Başkanı Yücel Yalçınkaya, akademik kurul üyeleri, dernek üyeleri, dernek il temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, meclis üyeleri ve muhtarlar katıldı. Ayrıca konuk olarak katılan eski Cumhurbaşkanlarımızdan Turgut Özal’ın oğlu eski Milletvekili Ahmet Özal’da davetliler arasında idi.

Toplantıda bir konuşma yapan ASİAD Genel Başkanı Yücel Yalçınkaya, derneğin bazı çalışmalarından bahsederek, derneğin yurt içi ve yurt dışı temsilciliklerinin açılması için çalışmaların hızla devam ettiğini söyledi.

Dernek olarak amaçlarının ülke kalkınması için proje geliştirmek ve istihdama katkı sağlamak olduğunu söyleyen Yalçınkaya, “Bizler iş dünyası ile ilgili neler yapabiliriz konusunda değerli hocalarımızla istişare halindeyiz. Başarının anahtarı olan birlikte ve ekip olarak çalışmanın önemine binaen bugün arkadaşlarımızın arasında bir görev taksimi yapacağız. Yeni projeler için yurt içi ve yurt dışı koordinatörlerimizle görüş halindeyiz. Önümüzdeki günlerde bazı büyük programlar yapmayı gerçekleştireceğiz. Biz siyasi bir parti değiliz. Ama bütün siyasi partileri aynı çatı altında toplayan bir kuruluşuz. Bu bizim zenginliğimizdir.” Dedi.

Bundan sonra daha sık bir araya geleceklerini de ifade eden Yalçınkaya, “Biz ASİAD olarak akademik kurulu olan bir derneğiz. Aynı zamanda kadın kollarımızın muhteşem çalışmaları var. Sivil toplum kuruluşları ile ilgili başkanımız var. Bizler bu kuruluşları birbiri ile entegre ederek ülkeye daha faydalı olmalarını sağlamaktır. Katılımınızdan dolayı hepinize sonsuz teşekkür ediyorum.” Dedi.  

Daha sonra söz alan bazı konuklarda sivil toplum kuruluşunun öneminden bahsettiler. Programda bir konuşma yapan Ahmet Özal ise, kendisi ile ilgili çalışmalarından bilgi vererek, “sizlerle olmaktan büyük mutluluk duyuyorum” dedi.

Program çeşitli çalışma alanları ile ilgili görev bölümüne seçilen isimlerin okunması ile son buldu.



BALPARMAK İKİNCİ KUŞAĞA EMANET: Genel Müdürlük Görevine Ulaş Altıparmak Atandı

ÜMRANİYE’DEKİ MİLLET BAHÇELERİ DEPREM SONRASI GÜVENLİ TOPLANMA ALANI OLDU

İNKILAP MAHALLESİ’NDE KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALIŞMALARI BAŞLADI

SEMA NUR YÜKSEL’DEN BERLİN’DE ALTIN ZAFER!

ÜMRANİYESPOR PLAY OFF YOLUNDA

Eğitimci ve Siyaset Bilimci Sabri Şenel, Türkçe'ye ‘Gözümüz Gibi Bakmalıyız’

AK Parti Ümraniye'de Vefa Göstergesi

Sigorta Şirketleri Tekelleşiyor mu?

AK Parti İstanbul’dan Teşkilatlara Dijital Medya Hamlesi

Ayyıldız Derneği'nden Moğolistan'a Turuna Devam

AK Parti Çekmeköy İlçe Teşkilatı Saha Çalışmalarına Aralıksız Devam Ediyor

Çekmeköy'de Giresun Rüzgarı Esti

MESAM BAŞKANI RECEP ERGÜL'DEN MÜZİK CAMİASINA ÇAĞRI

Çekmeköy AK Parti Saha çalışmalarını Sürdürüyor

ÜMRANİYE BELEDİYESİNDEN HIZLI MÜDAHALE: ÜMRANİYE DEPREME KARŞI TEYAKKUZDA

Çekmeköy'de Olası Deprem Afetine Karşı Hazırlıklar Tamam

ASİAD GENEL BAŞKANI YALÇINKAYA'DAN KIBRIS ÇAĞRISI

Eğitimci ve Siyaset Bilimci Sabri Şenel’den Deprem Uyarsı

ÜMRANİYE’DE 23 NİSAN COŞKUYLA KUTLANDI

CREA CENTER’DA 23 NİSAN COŞKUSU

23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ’NDE DOYASIYA EĞLENCE