Menü Merkezden Haber
Tarih: 06.05.2026 17:26
Siyasi Partilerden Asiad'a  Ziyaret

Siyasi Partilerden Asiad'a Ziyaret

Facebook Twitter Linked-in

Siyasi Partilerden Asiad'a  Ziyaret

Kısa adı Asiad olan Anadolu Birleştirici Sanayici ve İş Dünyası Derneği siyasi partilerin ilgi odağı olmaya devam ediyor.

Asiad Genel Başkanı Yücel Yalçınkaya'nın ortaya koyduğu vizyon ve ülke ekonomisi ile kalkınma hamlesine yaptığı katkıları takdir eden birçok siyasi parti yetkilisi Asiad'la istişare ve fikir alışverişinde bulunmaya devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde Ankara'da çeşitli temaslarda bulunan Asiad Genel Başkanı Yücel Yalçınkaya ve Asiad heyeti önemli görüşmelerde bulunmuştu.

Bugün de ASİAD'ı ziyaret eden Zafer Partisi Genel Başkan Başdanışmanı Ferruh Özkan, 1. Bölge İl Başkan Yardımcısı Sancar Şenol, Sivil Toplum Kuruluşlarından Sorumlu Bölge Başkanı Fatih Gökçeyurt, Yönetim Kurulu Üyesi Şevket Şevki Karataş, İl Başkan Yardımcısı Ali Şevki Karataş, ilçe başkanları ve çok sayıda yönetim kurulu üyesi Yücel Yalçınlaya'dan Asiad hakkında bilgi aldılar.

Görüşme ile ilgili bir açıklama yapan Asiad Genel Başkanı Yücel Yalçınkaya; "Zafer Partisi yetkilileri ile gerçekleştirdiğimiz görüşmede bölgemize dair önemli konular üzerine istişarelerde bulunduk. Ayrıca, ASİAD İş Dünyası Derneği olarak yürüttüğümüz çalışmaları yakından takip ettiklerini ifade etmeleri bizleri oldukça memnun etmiştir. Nazik ziyaretleri, ilgi ve alakaları için kendilerine derneğimiz adına teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz" dedi.




Orjinal Habere Git
Siyasi Partilerden Asiad'a  Ziyaret
— HABER SONU —