Çekmeköy İYİ Parti'den Polis Günü Kutlaması
Çekmeköy İYİ Parti İlçe Başkanlığı 10 Nisan Polis Haftası nedeniyle Çekmeköy İlçe Emniyet Müdürü Şaheser Şen'e bir ziyaret gerçekleştirdiler.
Zirayetle ilgili olarak ilçe Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada; "Polis Haftası vesilesiyle, İlçe Başkanımız Serdar Kemik öncülüğünde; Çekmeköy İlçe Emniyet Müdürlerimiz Şahaser Şen ve Mehmet Kemal Kaplan ile kıymetli emniyet mensuplarımızı ziyaret ettik.
Milletimizin huzuru, güvenliği ve geleceği için gece gündüz demeden büyük bir fedakârlıkla görev yapan Türk Polis Teşkilatımız, bizler için son derece kıymetli ve vazgeçilmezdir. Her koşulda devletimizin ve milletimizin yanında dimdik duran kahraman polislerimize minnettarız.
Bu vesileyle, görev başında şehit düşen tüm polislerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize şükranlarımızı sunuyor; tüm emniyet teşkilatımızın Polis Haftası'nı en içten dileklerimizle kutluyoruz" dediler.