• BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07

Marka Gençlik Eğitim ve Spor Kulübü Berat Gecesi'ne Özel Program Düzenlendi

Marka Gençlik Eğitim ve Spor Kulübü Berat Gecesi

Üsküdar'da faaliyet gösteren Marka Gençlik Eğitim ve Spor Kulübü Berat gecesi ile ilgili olarak Üsküdar Küplüce'de özel bir program düzenlendi.

Marka Gençlik Eğitim ve Spor Kulübü Berat Gecesi'ne Özel Program Düzenlendi 

Üsküdar'da faaliyet gösteren Marka Gençlik Eğitim ve Spor Kulübü Berat gecesi ile ilgili olarak Üsküdar Küplüce'de özel bir program düzenlendi.         

Programa Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ve yerel basın mensupları yanı sıra kulüp yöneticileri, sporcular ve öğrenciler katıldı.

Programda bir konuşma yapan Kulüp Başkanı ve Baş Teknik Direktörü Eşref Maraşlı, kulübün 2015 yılında Üsküdar Küplüce Mahallesi'nde kurulduğunu belirterek, “kulüp olarak temel hedefimiz gençlerimizi maddi ve manevi bilgilerle donatmak onları sağlam bir eğitimin yanında sporla da iştigal etmesini sağlayarak onları geleceğe hazırlamaktır" dedi. 

Kulübün faaliyetleri konusunda da bilgi veren Başkan Maraşlı, “takımımıza 2017 yılında 11 sporcu ile katıldığımız Türkiye wushu kung-fu şampiyonalarında 4 tane 1.lik, 8 tane 2.lik, 2 tane 3.lük kazandırdık. Yine 2018 yılında 3 sporcu ile katıldığımız Türkiye Wushu kung-fu şampiyonasında 1 tane 1.lik, 1 tane 2.lik ve 2 tane 3.lük kazandırdık. 2019 yılında 7 sporcu ile katılmış olduğumuz Türkiye Wushu kung-fu şampiyonalarında ise 2 tane 1.lik, 4 tane 2.lik ve 2 tane 3.'lük aldık. Ayrıca 2019 yılında 4 tane sporcumuz Balkan Wushu kung-fu şampiyonasında yarıştı ve 2 tane 2 lik, 1 tane 3.lük kazandık. 2020 yılında 11 sporcu ile katılmış olduğumuz Türkiye Wushu kung-fu şampiyonalarında da 10 tane 1.lik, 5 tane 2.lik ve  7 tane 3.lük kazanarak kulüp tarihimizin en iyi derecesini elde ettik ve ayrıca 9 sporcumuzu milli takımda Avrupa şampiyonasında yarışmaya hak kazandı fakat pandemi dolayısıyla yarışmaya katılma şansımız olmadı turnuvalar iptal edilmişti. 2021 yılında 4 sporcu ile katılmış olduğumuz Türkiye Wushu kung-fu şampiyonasında 3 tane 1 Lig 2 tane 3.lük kazandık. Son olarak 2023 yılında 2 sporcu ile katılmış olduğumuz Türkiye Kick Boks şampiyonasına 1  tane 2.lik  ve 1 tane 3.lük kazandık. Spor faaliyetleri dışında sosyal ve kültürel faaliyetlerimize devam etmektedir. Bunların başlıcaları huzurevi ziyaretleri, çevik kuvvet polis karakol ziyaretleri, çocuk esirgeme kurumlarını ziyaretleri, sporcuların milli ve manevi değerlerini geliştirmek için yapılan toplantılar, ayrıca yurt dışında su kıtlığı çekilen bölgelerde kulübümüz adına iki tane su kuyusu açılması gerçekleştirilmiştir” şeklinde konuştu.

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ise konuşmasında, böyle bir spor salonu ve kulübü olduğundan haberinin olmadığını söyleyerek, “çok güzel bir iş yaptığınızı duymak bizi sevindirdi. Biz de elimizden geldiğince sizi destekleyeceğiz. Çocukların hem sporla ilgili olması hem de maddi ve manevi ilimlerle meşgul olması ve gençlere maddi ve manevi bilgilerle donatılması çok güzel bir şey. Bu benim çok hoşuma gitti” dedi.

Eğitime katılan çocuklar, Eyüp Ensari hazretlerinin hayatının anlatıldığı kısa bir gösterinin ardından program sona erdi.



Siyaset Bilimci Sabri Şenel Gündemi Değerlendirdi

RANTÇILAR KAYBETTİ, ÇEKMEKÖY’ÜN ÇOCUKLARI KAZANDI

BAŞKAN YILDIRIM ÜMRANİYE’DE 11 KÜTÜPHANENİN AÇILIŞINI YAPTI

BAŞKAN ÇERKEZ, BELEDİYE PERSONELİNİN 1 MAYIS BAYRAMI’NI KUTLADI

22 YIL SONRA “ EVET” DEDİLER, ATILAN İMZA İLE İKİNCİ BAHARLARI BAŞLADI

Sancaktepe Belediyesi'nde Kadrolar Netleşiyor

Sancaktepe Sınav Okulları'nın Buglem Elif İçin Düzenlediği Yardım Gecesine Yoğun Katılım

MİLLİ TOGG” ŞEHİT AİLELERİNE HİZMET VERMEYE BAŞLADI

İstanbul Kızılay Şubesine Ödül

ÜMRANİYELİ SPORCULAR DÜNYA ŞAMPİYONASINA DAMGA VURDU

İMAMOĞLU’NDAN BAŞKAN ÇERKEZ’E TEBRİK ZİYARETİ

ÇEKMEKÖY'DE 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ’NDE DOYASIYA EĞLENDİLER

ÜMRANİYELİ ÇOCUKLARDAN İSRAİL’E DESTEK VEREN MARKAYA BOYKOT

YEŞİLAY KAMP LİDERİ YETİŞTİRME PROGRAMI BAŞVURULARI BAŞLADI

ÇEKMEKÖY'DE 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ’NE BANDOLU DAVET

Sancaktepe Kaymakamlığı Yeni Dönemin ilk Muhtarlar Toplantısını Gerçekleştirdi

Başkan İlhan Teşkilat Mensupları ile Teşekkür Toplantılarını Sürdürüyor

Seyfettin Yıldırım Resmen Başkan Yardımcısı Oldu

Başkan Çetinkaya Muhtar Ziyaretlerini Sürdürüyor

ÇEKMEKÖY BELEDİYESİ’NDEN 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ SÜRPRİZİ

Mobil tehditleri hafife almayın