• BIST 100

    10005,32%0,90
  • DOLAR

    32,39% -0,15
  • EURO

    34,77% 0,11
  • GRAM ALTIN

    2435,21% -0,13
  • Ç. ALTIN

    3959,73% -0,51

İMAMOĞLU BAŞKAN ÇERKEZ’E BAŞARILAR DİLEDİ

İMAMOĞLU BAŞKAN ÇERKEZ’E BAŞARILAR DİLEDİ

Konumlandırıldığı bölge itibari ile Çekmeköy’e ve komşu ilçelere hizmet verecek olan Çekmeköy İtfaiye İstasyonu önemli bir organizasyona ev sahipliği yaptı. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu organizasyonda Başkan Çerkez’e başarılar diled

İMAMOĞLU BAŞKAN ÇERKEZ’E BAŞARILAR DİLEDİ

Konumlandırıldığı bölge itibari ile Çekmeköy’e ve komşu ilçelere hizmet verecek olan Çekmeköy İtfaiye İstasyonu önemli bir organizasyona ev sahipliği yaptı. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu organizasyonda Başkan Çerkez’e başarılar diledi.

 İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, 27 Mart 2024'te de hizmet vermeye başlayan Çekmeköy İtfaiye İstasyonu'nda incelemelerde bulundu. Çekmeköy Belediye Başkanı Orhan Çerkez ve Sancaktepe Belediye Başkanı Alper Yeğin’de ziyaret sırasında Başkan İmamoğlu’na eşlik ettiler.  İncelemelerin ardından İtfaiye Binası’nda 400 itfaiye eriyle iftar sofrasında buluşup bereketi paylaştılar.  

 İftar sofrasında buluştuğu itfaiye erlerine seslenen ve gündeme dair önemli konularda açıklama yapan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı İmamoğlu; “ Her bir itfaiye çalışanımızın yüreğine, emeğine, cesaretine sağlık. Her birinize sağlık diliyorum her şeyden önce. Sağlıklı olmanız her şeyin ötesinde. Ama onun yanı sıra, İstanbul'umuzda olabilecek afetlerin her türlüsüne karşı ne kadar donanımlı olduğunuzu da yaşamış bir belediye başkanınızım. Özellikle bu dönemde, ne yazık ki ülkemizde yaşanan büyük depreme, Güneydoğu'da olan büyük depreme, ama aynı zamanda daha öncesinde Elazığ'daki depremine, yine bir kısım yangınlara, sel felaketlerine buradan yetişmeniz ve ortaya koyduğunuz performansı birebir gördüm ve yaşadım. O bakımdan itfaiye çalışanlarının özel bir sınıfı, özel bir tarifi hak ettiğini çok iyi bilen ve buna inanan bir yöneticiyim." dedi.

 Çerkez ve Yeğin'e Başarılar Diliyorum

 Konuşmasının devamında Çekmeköy Belediye Başkanı Çerkez ve Sancaktepe Belediye Başkanı Yeğin’e başarılar dileyen İBB Başkanı İmamoğlu; “ İçinde bulunduğumuz Çekmeköy'ün değerli yeni Belediye Başkanı Orhan Çerkez Başkanımız ve Sancaktepe Belediye Başkanımız Alper Yeğin'e de başarılar dilerim. Hem Alper Başkanımın hem de Orhan Çerkez Başkanımın tek prensibi var. Var oldukları ilçelerdeki her insanımıza eşit hizmete koşmak, her insanımızın gönlüne girmek, her insanımızın hizmet almasını sağlamak ve insanlarımıza eşit ve adil bir şekilde davranmaktır. Yolları açık olsun. Allah utandırmasın. Ramazan ayınız mübarek olsun hepinizin. Önümüzdeki Ramazan Bayramımız hepinize, çok güzel ailelerinizle, küçüklerinizle, büyüklerinizle, evlatlarınızla, anne-babalarınızla, kardeşlerinizle inşallah güzel bir bayram geçirmenize vesile olsun. Hayatınızda var olan bütün sıkıntıların da sona ermesine, güzelliklerle hem sizlerin hem memleketimin, yurdumun güzel insanlarının buluşması dileğiyle, Allah kabul etsin." dedi.


 



Sancaktepe Belediyesi'nde Kadrolar Netleşiyor

Sancaktepe Sınav Okulları'nın Buglem Elif İçin Düzenlediği Yardım Gecesine Yoğun Katılım

MİLLİ TOGG” ŞEHİT AİLELERİNE HİZMET VERMEYE BAŞLADI

İstanbul Kızılay Şubesine Ödül

ÜMRANİYELİ SPORCULAR DÜNYA ŞAMPİYONASINA DAMGA VURDU

İMAMOĞLU’NDAN BAŞKAN ÇERKEZ’E TEBRİK ZİYARETİ

ÇEKMEKÖY'DE 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ’NDE DOYASIYA EĞLENDİLER

ÜMRANİYELİ ÇOCUKLARDAN İSRAİL’E DESTEK VEREN MARKAYA BOYKOT

YEŞİLAY KAMP LİDERİ YETİŞTİRME PROGRAMI BAŞVURULARI BAŞLADI

ÇEKMEKÖY'DE 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ’NE BANDOLU DAVET

Sancaktepe Kaymakamlığı Yeni Dönemin ilk Muhtarlar Toplantısını Gerçekleştirdi

Başkan İlhan Teşkilat Mensupları ile Teşekkür Toplantılarını Sürdürüyor

Seyfettin Yıldırım Resmen Başkan Yardımcısı Oldu

Başkan Çetinkaya Muhtar Ziyaretlerini Sürdürüyor

ÇEKMEKÖY BELEDİYESİ’NDEN 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ SÜRPRİZİ

Mobil tehditleri hafife almayın

MUHTARLARDAN BAŞKAN ÇERKEZ’E ZİYARET

Kiraz ağaçları ihracat rekoru kırmak için sabırsızlanıyor!

Başkan Çerkez'den Kaymakam Çelik'e Nezaket Ziyareti

AK Parti Sancaktepe Heyetinden Kaymakam Karakaya'ya Nezaket Ziyareti

Ümraniye Esnaf Kefalet Kooperatif Başkanı Yıldız'dan Silahyürekli'ye Nezaket Ziyareti